Méregdrága memóriacsomag a G.Skill-től

A G.Skill az elmúlt hónap folyamán néhány, Sandy Bridge-E konfigurációkhoz való memóriacsomagot már bemutatott, de ha ezek mégsem felelnének meg igényeinknek, akkor itt van valami, ami esetleg érdekes lehet, ha rengeteg rendszermemóriára van szükség és nem számít a pénz.

Méregdrága memóriacsomag a G.Skill-től

A gyártó a múltkor bemutatott memóriacsomagok mellett most egy újabb termékkel is előrukkolt, amit ezúttal is kifejezetten a Sandy Bridge-E processzorral ellátott konfigurációkhoz ajánl. A szóban forgó memóriacsomag összesen nyolc darab DDR3-as memória modulból áll, amelyek egyenként 8 GB-os kapacitással rendelkeznek. A nyolc memóriafoglalattal ellátott X79-es alaplapokba való csomag különlegessége, hogy a benne található DDR3-as memóriamodulok 2400 MHz-es órajelen is stabilan üzemelnek, méghozzá CL10-12-12-31-es időzítéseken. A 64 GB-os memóriacsomag természetesen támogatja az Intel XMP 1.3-as technológiáját is, azaz a modulok névleges paramétereit könnyedén, automatikusan be tudja állítani a rendszer, ehhez csak a BIOS-ba kell ellátogatnunk és engedélyeznünk kell az XMP mód használatát.

A memóriamodulok – a maximális stabilitás érdekében – egyenként is átestek egy-egy alapos teszten, így garantált, hogy a gyártó által megadott órajelen, illetve időzítéseken beton stabilan működnek. A különleges négycsatornás memóriacsomagot természetesen élettartam-garanciával dobja piacra a G.Skill.

A RipjawsZ sorozatba tartozó 64 GB-os négycsatornás memóriacsomag már előrendelhető, ára pedig 3200 euró magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward