Shop menü

MÉREGDRÁGA LESZ A PIXEL FOLD, ÉS A PIXEL 7A ÁRA IS NŐNI FOG

Friss hírek jöttek megbízható forrásból a soron következő Pixelek megjelenésével és árazásával kapcsolatosan.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Méregdrága lesz a Pixel Fold, és a Pixel 7a ára is nőni fog

A Google nem különösebben szokott foglalkozni azzal, hogy valamilyen információ kiszivárog a Pixelek kapcsán, és ennek megfelelően aránylag sokszor vannak pletykák ezek kapcsán. Már azt is lehet tudni, hogy mit hozhat a Pixel 7a, most pedig arról érkezett hír, hogy mikor jöhet ez a mobil, és mennyibe fog kerülni, sőt mi több, a hajtogatható gép megjelenésével kapcsolatos infók is szárnyra kaptak.

Már hosszú ideje vannak arról hírek, hogy a Google dolgozik egy olyan hajtogatható mobilon, ami a Pixel termékvonalon referenciaként szolgálhat. Most pedig Jon Prosser a Twitteren osztott meg megbízható forrás alapján új információkat a Pixel Foldról, ami most már tényleg nagyon közel áll a megjelenéséhez.

Galéria megnyitása

Már tavaly el akarta indítani a Google a hajtogatható szerkezetet, de akkor ez nem sikerült neki, most viszont már arról szólnak a pletykák, hogy a Google I/O fejlesztői konferenciának ez a készülék lesz az egyik sztárja. Május 10-én ránthatják le a leplet a különleges szerkezetről, és innentől az érdeklődők leadhatják majd az előrendeléseiket, ha elsők között szeretnék megkapni a mobilt. Eleinte exkluzívan a Google-nél lehet majd előrendelni, május 30-tól azonban már a szolgáltatókon és a partnereken keresztül is lehetőség lesz a rendelések rögzítésére.

A készülék szállítása csak június 27-én indulhat majd be, szóval az első rendelések teljesítésére bő 1,5 hónapot várhatnak majd a vásárlók.

A hajtogatható okostelefon könyvhöz hasonló formával rendelkezik majd, szóval a Galaxy Z Fold mintáját fogja követni. De az előzetes hírek alapján a formavilága, a képarányai jelentősebb eltérést mutatnak majd attól, mint amit a Samsung készüléke nyújt. Az ára pedig 1800 dollár lesz ennek a készüléknek, tehát aligha állnak majd érte sorba tömegek.

Galéria megnyitása

A Pixel 6a a kategóriájának egyik legjobb vétele lett, sőt mi több, az egyik legjobb ár-érték arányú mobiltelefonként tartják számon sok piacon. A Pixel 7a is méltó utód lehet talán, de az ára 50 dollárral magasabb lesz a friss infók szerint. A 450 dollárról 500 dollárra fog felkúszni az újdonságért kifizetendő összeg. Ezt a mobilt is a Google I/O konferencián leplezheti majd le a vállalat, de ez nem jelenti azt, hogy ugyanakkor kerülnek majd forgalomba is a középkategóriás és a hajtogatható mobilok.

A kiszivárgott információk szerint a Google a Pixel 7a árusítását azonnal megkezdi majd.

Ez a készülék egy 90 Hz-es OLED kijelzőt vonultat majd fel 6,1 colos képátlóval. Megkapja a Google Samsunggal közösen fejlesztett Tensor G2 rendszerchipjét, és legalább 128 GB tárhelyet fog biztosítani. A főkamerája már 64 megapixeles lesz, és mellette pedig egy 12 MPixeles tárkamera is felbukkan majd ultraszéles látószögű lencserendszerrel. 8 MPixeles szelfik készítésére lehet alkalmas a masina. Egy 4500 mAh-s akku lesz benne, ennek köszönhetően jó üzemidővel fog szolgálni, és támogatja majd a gyorstöltést.

Galéria megnyitása

Prosser a mobilok mellett azt is elhintette egy követői kérdésre válaszolva, hogy a Pixel Tablet is a Google I/O keretei között mutatkozhat majd be végleg. Erre már lassan egy éve várunk úgy, hogy a cég még meg is mutatta a terméket, és elárult róla több információt részletekben.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére