Méregdrága Asus UMPC

Még áprilisban jelentette be az Asus az R50-R50a UMPC-t, az áráról pedig csupán annyit közölt a vállalat, hogy 500 dollár felett lesz. Az ultra hordozható PC most került a boltokba, 1878 dolláros áron.

Méregdrága Asus UMPC

Még áprilisban jelentette be az Asus az R50(a) UMPC-t, az áráról pedig csupán annyit közölt a vállalat, hogy 500 dollár felett lesz. Az ultra hordozható PC most került a boltokba, 1878 dolláros áron.

Hogy ezért a borsor árért mit kapunk az Asustól? A 199 x 97 x 29 mm méretű R50A az Intel 1,33 GHz-es Atom processzorára épül, memóriából 1 GB-ot, háttértárolóból pedig egy 32 GB-os SSD-meghajtót tartalmaz. A megjelenítést egy 5,8-hüvelykes érintőképernyő garantálja, ami maximálisan 1024 x 600 pixeles felbontásra képes. A bővíthetőségről egy microSD-foglalat gondoskodik.

A billentyűzet vezeték nélkül csatlakozik az eszközhöz, ami még egy külső DVD-pörkölőt is kapott. Wireless kapcsolatok terén támogatja a 802.11 b/g-szabványú WiFi-hálózatokat, a Bluetooth-ot és a 3G-t. Egy RJ-45-ös csatlakozó is helyet kapott rajta, amire 10/100-megabites Ethernet hálózatokat csatlakoztathatunk. Két darab webkamerával is rendelkezik, egy 2 és egy 3 megapixelessel. Operációs rendszerként a Windows Vista szolgál a kis gépen. A mindössze fél kilogramm tömegű R50A már megvásárolható különböző online áruházakból 1878 dolláros vagy 1475 eurós áron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward