Megújult az LG „varázspálcája”, a Magic Remote

Az LG bemutatta a Magic Remote mozgásérzékelős távirányító továbbfejlesztett változatát, amely elődjénél több tekintetben is ütőképesebb lett.

Megújult az LG „varázspálcája”, a Magic Remote

A továbbfejlesztett LG Magic Remote esetében még kifinomultabb hangvezérlés szolgáltatás áll rendelkezésre, amellyel még kényelmesebben, természetesebben vezérelhetjük kedvenc televíziónkat. A hangfelismerés mellett a görgetés, a mozdulat felismerés és a rámutatás funkció is rendelkezésre áll, így a Magic Remote egy igazán sokoldalú megoldás, amely hatékony televízió vezérlésre ad módot.

A továbbfejlesztett távirányító kifinomult hangfelismerési technológiájának köszönhetően a korábbinál egyszerűbben, kényelmesebben adhatunk hang alapú parancsokat a rendszerhez - ehhez használhatunk normál hanghordozást és a parancs, illetve a cím között sem kell szünetet tartanunk annak érdekében, hogy a rendszer biztosan megértse, mit szeretnénk. A hang alapú parancsokat akár beszélgetés közben is kiadhatjuk.

A Magic Remote egy univerzális vezérlési megoldásnak minősül, amellyel nem csak a Smart Televíziók, hanem a set-top boxokon keresztül a Blu-ray lejátszókon át többféle szórakoztatóelektronikai eszköz is hatékonyan irányítható.

Az okos távirányító rámutatás funkciója jól jöhet játékok alkalmával, míg a görgetés funkciót weboldalak böngészése közben fogjuk értékelni. A kicsinyítés és nagyítás funkcióval a Google Térképen való tájékozódás válik egyszerűbbé. Jó hír, hogy megfelelő kézmozdulatokkal könnyedén elérhetjük a gyakran használt menüket, illetve elvégezhetjük a gyakori műveleteket is, amivel időt takaríthatunk meg. Ha például a távirányító használatával a levegőben leírjuk a megfelelő számot, a televízió rendszere egyből kedvenc csatornánkra vált.

A friss Magic Remote mozgásérzékelős távirányító kétféle változatban kerül forgalomba. A prémiumkategóriás Cinema 3D Smart TV-k mellé csomagolt távirányító gombjai LED-es háttérvilágítással is rendelkeznek, a hagyományos Cinema 3D Smart TV modellek mellett helyet foglaló távkapcsolóról azonban hiányzik ez a funkció. A gyakran használt nyomógombok új helyre kerültek annak érdekében, hogy még jobban kézre essenek, így kényelmesebb, hatékonyabb vezérlést biztosítanak.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward