Megújult a ZTE logója és filozófiája

A vállalat a jövőben fiatalosabb, innovatívabb, nyitottabb és zöldebb szeretne lenni.

Megújult a ZTE logója és filozófiája

A ZTE azon távol-keleti vállalatok közé tartozik, akiknek nem annyira jött be az élet az elmúlt években. Míg az okostelefonok térnyerésének hajnalán a toplisták elejében jártak harcolva az LG-vel és a Huaweijel, mostanra az első tízesből is kimaradtak, és olyan vállalatok léptek a helyükre, mint a Lenovo, a Coolpad vagy a Xiaomi.

A ZTE-nél belátták, hogy az eddigi formula nem működik, és eljött az ideje a változtatásnak. A kínai gyártók sorát erősítő ZTE a jövőben komolyabb szerkezeti átalakításokon eshet át, és a megújulás jegyében mostanra megtették az első lépéseket. Lecserélték a cég eddigi márkajelzését, és megpróbálnak „modernebb” felfogásokhoz igazodni.

A ZTE új logója már csak a három betűt tartalmazza, és jelentősen világosabb lett (a Meizuéhoz hasonló kék árnyalatot alkalmaznak), valamint lecserélték az eddig alkalmazott betűtípust is. A vállalat új irányelve a „CGO” filozófia (Cool-Green-Open). Ennek keretében a jövőben a termékeikkel próbálnak fiatalosabbak, dinamikusabbak és a felhasználók számára vonzóbbakká válni. Az alkalmazott technológiáik tekintetében környezetbarátabb és fenntarthatóbb megoldásokra fognak törekedni, az újítások terén pedig nyitottabb gondolkodásmódot és együttműködőbb magatartást tanúsítanak majd. A szlogenjük is új lett: „Tomorrow never waits”, vagyis „A holnap sosem vár”.

A továbbiakban a ZTE az M-ICT tevékenységi területre helyezi a legnagyobb hangsúlyt. Ez a mozaikszó a Média Információ Kommunikációs Technológiákat hivatott összefoglalni. Ez a friss elhatározás azért igazán érdekes, mert cég számtalan egyéb területen is jelen van, például a hálózati eszközök tekintetében kifejezetten erősek, és az egyéb vállalati megoldások körében is számolni kell velük, mert kedvező áron kínálják a termékeiket. Arról sajnos nem szólt a fáma, hogy az új irányelvek milyen hatással lesznek más divízióikra.

Akárcsak a legtöbb jelentős vállalat, a ZTE is képviselteti magát a CES-en, ahol minden bizonnyal részletesebben is beszélnek majd a jövendőbeli terveikről és az új arculatról. Továbbá friss termékekkel és fejlesztésekkel is szolgálhatnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward