Megújul a Vodafone tablet kínálata (is)

Két újdonság érkezésére van kilátás, az egyik 10, a másik pedig 7 colos panellel látta meg a napvilágot. A Smart Tabek az árukkal fognak hódítani.

Megújul a Vodafone tablet kínálata (is)

A Vodafone a nyár beköszöntével úgy fest, hogy a teljes termékpalettáját friss eszközökkel próbálja meg felpezsdíteni. Az okostelefonjaik esetében már túl vannak ezen a lépésen, és ahogy azt láthattuk, a Smart III és a Smart Mini is telitalálat - utóbbi gyakorlatilag toronymagasan a legolcsóbb androidos mobil hazánkban.

A Smart Tab széria újdonságai - hasonlóan a Smart Tab II felhozatalához - a Lenovo gyáraiban készülnek az idejekorán napvilágot látott dokumentumok tanúságai szerint. A Smart Tab III 7 megjelenését tekintve nagyon hasonlít az IdeaTab A3000-re, míg a Smart Tab III 10 pedig az IdeaTab S6000-rel mutat rokoni vonásokat. Sajnos egyelőre a frissülő kínálatról részletes információkat nem kaptunk, csak néhány fontosabb tulajdonságról hullott le a lepel, ám az A3000 és az S6000 jó kiindulópont.

Ami biztos, hogy a Vodafone tabletjeinél a rendszer frissességére nem lehet majd panasza a felhasználóknak, mert az Android 4.2 dolgozik a páros mindkét tagján, ennél pedig nincs újabb Jelly Bean kiadás, sem más verzió a nap alatt. A párosunk mind a két tagját kb. 1 GHz-es órajelen üzemelő MediaTek lapka hajtja meg (az A3000-re és az S6000-re is igaz ez, ezeknél a kisebbik kétmagos, a 10 colos pedig négy), de a processzormagok számát még egyelőre nem tudni, így a chipek valódi kilétét is homály fedi. A kapcsolati lehetőségeiket tekintve mind a kettőben van Bluetooth 4.0 modul, internetezésre pedig nem csak a 802.11n-es Wi-Fi-n, hanem mobilhálózaton is lesz lehetőség velük a 3G HSDPA modemnek köszönhetően.

Vodafone Smart Tab III 7

Ezenfelül fény derült arra is, hogy a megjelenítőik hasonló felontást, 1280 x 800 képpontot sorakoztatnak a fizikai mérettől függetlenül, vagyis 7 és 10 colon is. Az eszközök két kamerával felvértezve érkeznek, így mindegyikkel lehet majd fotózgatni és a videócsevegésünk útjába sem áll semmi. A Vodafone és a Lenovo eddigi termékeinél sem volt ismeretlen a vicces névadás, így azon már meg sem lepődünk, hogy a Smart Tab III 7-et Asterix, míg a Smart Tab III 10-et Obelix néven emlegetik.

Vodafone Smart Tab III 10

Az egyelőre hivatalosan be nem jelentett gépek nem tudni, mikor kerülhetnek a szolgáltató kirakatába, de minden bizonnyal erre a közeljövőben fog sor kerülni. A karrierjét a 7 és a 10,1 hüvelykes Smart Tab III is az Egyesült Királyságban fogja kezdeni, de az eddigi tapasztalataink szerint, nekünk sem kell sokat várni az újdonságokra - legfeljebb pár hetes csúszás lehet. Az árakról még nem esett szó, ám vélhetően mindkét modell nyomott vételáron tetszeleg majd a kínálatban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward