Megoldja Androidon a Skype a tiszta háttér kérdését

Megoldja Androidon a Skype a tiszta háttér kérdését

A Skype a legutóbbi frissítését követően több fronton is hozott újításokat. A nem éppen kerek 8.68-as verziója az applikációnak már hosszú ideje várt fejlesztést is tartalmaz, ami jól jöhet azoknak, akik otthonról dolgoznak, és rendszeresen bonyolítanak videóhívásokat a csevegőappon keresztül.

Végre megoldható az, hogy a felhasználó körül minden felesleges dolog el legyen homályosítva. Az androidos alkalmazás használata során ezáltal már gond nélkül el lehet majd rejteni például egy rumlis szobát. Sokaknak a lakásában nincsen olyan pont, ami megfelelő háttértként szolgálna például egy tárgyalás során, de az elhomályosításnak köszönhetően ez nem is fog már gondot jelenteni.

Galéria megnyitása

Fontos hozzátenni, hogy ez a fejlesztés nem kompletten hiányzott a Skype-ból, hanem sokkal inkább az androidos applikációnak volt a hiányossága. Már személyi számítógép előtt ülve, valamint iOS operációs rendszerű készülékről használva is biztosított volt a háttér elhomályosításának a lehetősége.

A Skype 8.68 más fejlesztést is tartogat, és ezek már a többi platformon is újdonságként lesznek jelen. A szakemberek megoldották, hogy a felhasználók az eddiginél szélesebb reakciókínálatból gazdálkodhassanak. Az üzenetekre más lehet majd egyedi reakciókat is beállítani a csevegőben, ami főleg a fiatalabb közönséget szólíthatja majd meg.

És az iOS, valamint az iPadOS rendszerű készülékeknél sajátos újítás az, hogy a megosztási felület jobban igazodik majd a grafikus felületnek a többi részéhez. Támogatja majd a sötét módot, ami eddig kimaradt ezen a részen, és a működésén is sikerült csiszolnia a fejlesztőknek, így gördülékenyebben is fog üzemelni.

Végül minden fronton sikerült a Skype működését stabilabbá tenni, és néhány apró módosításnak köszönhetően a hibáknak a számát is lentebb faragták az illetékesek. Ami nem is árt, mert a visszajelzések szerint nem minden esetben megy simán a Skype használata, és részben ennek is köszönhető az, hogy hiába járt jól a legtöbb kommunikációs platform a pandémia idején, a Skype nem indult különösebb virágzásnak. Nem tudott élni a helyzet adta lehetőséggel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap