Megnyílt a Razer Game Store

Az új áruház számos akcióval és néhány ötletes extrával várja az érdeklődőket.

Megnyílt a Razer Game Store

A Razer megnyitotta játék áruházát, amely egyszerűen csak a Razer Game Store nevet viseli. A gyártó természetesen nem fejlesztett saját platformot, inkább egy új felületet készített, ami a Steam és a Uplay kínálatára támaszkodik.

Galéria megnyitása

A Razer Game Store-hoz kapcsolódik a Razer korábban elindított zVault szolgáltatása, ami tulajdonképpen egy egységes digitális fizetőeszközt kínál, ennek alapja a zGold. A zGold „tárca” normál pénznemeken keresztül „tölthető fel”, segítségével pedig játékokat vásárolhatunk és játékon belüli tranzakciókat is lebonyolíthatunk – ezekért a műveletekért egy másik fizetőeszköz, zSilver jár. Természetesen nem csak zGold költésével juthatunk zSilverhez, hanem akkor is, ha a Razer Cortex szoftverén keresztül elérhető játékokkal múlatjuk az időt. A megszerzett zSilver különböző exkluzív termékekre váltható be, de normál Razer termékeket és játékokat is lehet rajta vásárolni.

A Razer Game Store tehát több, mint egy egyszerű front end, hála az akcióknak és a zSilver gyűjtés lehetőségének. A Razer illetékesei számos exkluzív akcióval és promócióval is igyekeznek felkelteni a játékosok érdeklődését. Remek példa erre, hogy ha a Razer Game Store-on keresztül vásároljuk meg a Far Cry 5, Assassin's Creed Origins, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, vagy Wolfenstein II: The New Colossus című játékok valamelyikét, kapunk egy 15 dollár értékű kupont, amit a következő vásárlásnál lehet beváltani, plusz még egy 10 dolláros kupon is jár, amely Razer hardver vásárlásakor jöhet jól. További extra, hogy a tranzakció után a normálhoz képest kétszer több zSilver jár, ami később egyéb termékekre is beváltható.

Galéria megnyitása
Razer Game Store (a kép nagyítható!)

Az új áruház az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Franciaországban lokalizált változatban is elérhető, az adott országhoz passzoló tartalommal, árazással és fizetési lehetőségekkel. Európa egyéb országaiban csak angol nyelven, euró alapú fizetési lehetőséggel áll a játékosok rendelkezésére az áruház. Nyitási akcióként extra 15%-os árengedményt lehet érvényesíteni bármelyik játékra, amennyiben vásárláskor beírjuk az RGSLAUNCH15 karaktersorozatot a kupon kód mezőbe. A Razer Game Store ide kattintva érhető el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward