Megkezdi a nyomtatott OLED panelek kísérleti gyártását a JOLED

Az új üzem jóvoltából a JOLED piaci jelenléte jelentősen erősödhet az elkövetkező évek folyamán.

Megkezdi a nyomtatott OLED panelek kísérleti gyártását a JOLED

A JOLED hivatalosan még csak nemrégiben készült el a nyomtatott OLED szubsztrátok gyártásához épített 5.5G üzemegységével, amely a Nomi iparterületen foglal helyet, a vállalat azonban máris megkezdte a kísérleti termelést. Az üzemben lényegében olyan lapok készülnek, amelyekkel magas felbontású, közepes méretű OLED kijelzőket lehet építeni – ezek sorozatgyártása várhatóan 2020 folyamán indulhat meg.

Galéria megnyitása Hatalmas jelentőséggel bír az 5.5G üzem Az új gyárban az információk szerint havi szinten 20 000 darab 1300 x 1500 milliméteres felületű szubsztrát készülhet, amelyek a JOLED saját, magas sebességgel dolgozó nyomtatási technológiájával kerülnek legyártásra. A speciális gyártástechnológia a vállalat szerint óriási mértékben növeli a produktivitást, valamint költséghatékonynak is nevezhető, így a JOLED-nél azt remélik, ezzel a technológiával az élvonalba kerülhetnek az olcsóbb OLED panelek szegmensében.

A JOLED legújabb OLED gyártó üzemének építését 2018 júliusában kezdték meg, míg a sorozatgyártás már 2020 folyamán megindulhat, azaz viszonylag gyorsan és zökkenőmentesen halad a folyamat. Jelenleg még csak a kísérleti gyártás zajlik, amelynek keretén belül mintapéldányok készülnek, ezeket pedig a JOLED partnerei kapják meg, akik különböző teszteket végeznek rajtuk annak érdekében, hogy kiderüljön, megfelelőek-e később érkező termékeikhez.

A Sony és a Panasonic OLED termelő kapacitásából létrejött JOLED jelenleg a 4.5G gyártósor segítségével termel, amely szintén a Nomi iparterületen található, ám ez a gyár sokkal kisebb kapacitással rendelkezik, így sokkal kevesebb nyomtatott OLED panel előállítására képes.

Galéria megnyitása

Az 5.5G üzem már sokkal nagyobb kapacitással dolgozhat jövőre, ami segíthet a JOLED piaci jelenlétének nagyfokú erősítésében.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap