Megjöttek az első GTX1080 bejelentések

A Gigabyte, a Galax, az EVGA és az Inno3D is fog Founders Edition kártyákat árulni, de előbbi már biztos, hogy egy különlegességgel is készül.

Megjöttek az első GTX1080 bejelentések

Bár elsőre úgy tűnt, hogy Founder Edition változatokat csak az Nvidia fog árulni, most kiderült, hogy nem ez a helyzet. A Gigabyte, a Galax, az EVGA és az Inno3D is bejelentette már, hogy fog árulni Founders Edition kártyákat, amik hőkamrás hűtést kapnak. Ezek a GTX1080 esetében 699 dollárba kerülnek majd, míg a többi változat már elérhető lesz 599 dollártól is.

Galéria megnyitása grid_on

Érdekesség, hogy az Nvidia ezúttal már az első naptól kezdve arra buzdítja a partnereit ebben a kategóriában is, hogy nyugodtan csináljanak agyontuningolt, egyedi változatokat is. A Gigabyte már be is lengette a GTX1070/GTX1080 kártyáinak az Extreme változatait, amik júniusban érkezhetnek (bár a dátum miatt az is előfordulhat, hogy csak GTX1070-es érkezik első körben). A sziluett alapján valószínű, hogy egy WindForce 3X variáns kerülhet a kártyára, és jó eséllyel az órajelek sem maradnak érintetlenül. Nem lennénk meglepve egy 2GHz körüli boost órajelen sem, a referencia 1733 helyett.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward