Megjött az Android júliusi biztonsági frissítése

Megjött az Android júliusi biztonsági frissítése

Ebben a hónapban sem marad adós az Android biztonsági javításával a Google. A keresőóriás elindította a júliusi csomagot, ami bizonyos felhasználók esetében a Wi-Fi stabilitására is jó hatással lesz.

A júniusi „Android Security Bulletin” rengeteg olyan javítást foglalt magába, ami magas vagy kritikus besorolású volt, most viszont csak visszafogott sebezhetőségekről esik szó, ami igazából mindenképpen jó hír. Az aktuális rendszeres biztonsági frissítésben túlsúlyban vannak az olyan hiányosságok, amik a Qualcomm komponensekkel szerelt mobilokat teszik megbízhatóbbá, szóval azoknak a felhasználóknak különösen ajánlott a telepítése, akik ilyen készülékkel rendelkeznek.

Galéria megnyitása

Ezt a frissítést a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL okostelefonok tulajdonosainak azért is érdemes telepíteni, mert nemcsak a biztonságra, hanem a hálózati kapcsolatra is pozitív hatással van. Néhány routerrel problémás lehetett a Wi-Fi működésé, de ezt is megoldja itt a Google.

A júliusi biztonsági javítás elsőként ezúttal is a Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel C, Nexus 5X és Nexus 6P modelleket érte el elsőként. A partnerek közül pedig az Essential Products volt a legélelmesebb, ugyanis mostanra az Essential Phone PH-1 esetében is telepíthetővé vált ez a csomag (és itt még az Android Autót érintő javítással is számolni kell). A frissítés minden érintettnél megjelenik majd OTA úton, de a Nexus és Pixel tulajdonosok a Google vonatkozó honlapjáról manuálisan is letölthetik a teljes képfájlt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward