Megjött a legfrissebb Catalyst Preview 11.10

Az AMD ezen a héten kiadta a Catalyst 11.10 Preview driver harmadik változatát, amely az előző verzióhoz hasonlóan a Rage-hez és a Battlefield 3 nyílt bétájához kínál néhány kisebb-nagyobb optimalizációt.

Megjött a legfrissebb Catalyst Preview 11.10

Az AMD ezen a héten kiadta a Catalyst 11.10 Preview driver harmadik változatát, amely az előző verzióhoz hasonlóan a Rage-hez és a Battlefield 3 nyílt bétájához kínál néhány kisebb-nagyobb optimalizációkat.

A Catalyst 11.10 Version 3 Preview minden olyan optimalicáziót és javítást tartalmaz, amelyek már az előző kiadásnál is elérhetőek voltak, de rajtuk kívül egyéb újítások is várják a felhasználókat, amelyek a problémamentes kikapcsolódásról gondoskodnak. A változásokról az alábbi felsorolás ad pontos képet.

 

[list type="unordered"]

[*]Kevesebb véletlenszerű rendszerösszeomlás és jobb stabilitás Rage alatt a Windows 7 32-bites kiadásának használatakor

[*]Kevesebb kép- és objektum vibrálás, illetve kevesebb textúra hiba Rage alatt

[*]Azoknál a rendszereknél, amelyek két- vagy hárommagos processzort használnak, kevésbé fog akadozni a játék, mint korábban.

[/list]

A Catalyst 11.10 Version 3 Preview Driver Windows XP, Windows Vista és Windows 7 operációs rendszerekhez egyaránt elérhető, letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward