Megjelent az Office 2013

A Microsoft várva várt irodai szoftvercsomagja végre megjelent, méghozzá nem kevesebb, mint ötféle kiadásban.

Megjelent az Office 2013

A Microsoft friss irodai szoftvercsomagja, az Office 2013 már több, mint egy hónapja elérte az RTM, azaz gyártásra kész állapotot, így már várható volt, hogy a szoftvercsomag végre hivatalosan is megjelenik.

A Microsoft bejelentése szerint mostantól elérhető az Office 2013 négyféle kiadása, amelyek más és más felhasználói csoportokat vesznek célba. Ezeken felül egy ötödik változat is érkezik, amely kifejezetten a felsőoktatás szereplőit érinti, erre még visszatérünk a hír végén. Az egyes változatokban található programok listáját, illetve az adott csomag árát az alábbi táblázat tartalmazza. Az árak a Microsoft hivatalos sajtóközleményéből, illetve a vállalat webáruházából származnak. Íme:

A különböző Office 2013 csomagok tulajdonságai. A táblázat nagyítható!
A különböző Office 2013 csomagok tulajdonságai. A táblázat nagyítható!

Mivel a felhasználók többségét leginkább az Office 365 Otthoni prémium változata érdekli, így elsőként ezt vesézzük ki. A 29990 forintos éves, vagy 2999 forintos havidíjért megvásárolható szoftvercsomag egy előfizetéssel egyidejűleg öt különböző eszközön használható, így PC-n, Mac-en és táblagépen egyaránt kiaknázhatjuk a benne rejlő lehetőségeket. A csomag tartalmazza a Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access alkalmazások legújabb kiadásait, sőt, a felhőnek köszönhetően arra is lehetőséget ad, hogy megszakítás nélkül végezzük a munkánkat, azaz bárhonnan elérhessük és szerkeszthessük fájljainkat.

A csomaghoz az ingyenes, Microsoft felhasználói fiókhoz járó 7 GB-nyi tárhelyen felül további 20 GB-nyi SkyDrive tárhelyet, valamint havi 60 percnyi, nemzetközi vezetékes telefonhálózatok irányába lebonyolítható Skype hívási lehetőséget is kapunk. Az előfizetéshez jár még az Office on Demand szolgáltatás is, így az előfizetők a világ bármely pontján letölthetik az adott, internetkapcsolattal is rendelkező számítógépre otthoni Office környezetüket. A felhasználók az előfizetés időtartama alatt természetesen minden frissítést ingyenesen megkaphatnak, ami ez idő alatt megjelenik. Az Office 365 Otthoni prémium változata a világ 162 piacán, 21 nyelven érhető el.

Az Office 365 Otthoni prémium kiadása, illetve a fenti táblázatban látható változatok mellett egy ötödik, kifejezetten a felsőoktatásban tanuló diákoknak, szánt verzió is elérhető, amely az Office 365 University nevet kapta és 23999 Forintba kerül. A négy évig használható kiadás a Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Publisher és az Access alkalmazásokat tartalmazza. Ezt a kiadást egyszerre maximum két eszközön használhatjuk - PC-n, mobil eszközön vagy Mac-en -, igénybevételéhez pedig igazolnunk kell, hogy éppen tanulói jogviszonyban vagyunk valamely felsőoktatási intézménnyel.

A szóban forgó változatot a diákok mellett persze tanárok, illetve a felsőoktatásban dolgozó alkalmazottak is igénybe vehetik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward