Megjelent a Thermaltake Element V Nvidia Edition

A GeForce GTX 400-as család megjelenésével a Thermaltake illetékesei most elérkezettnek látták az időt, hogy bejelentsék korábban a CeBit alkalmával már bemutatott Element V Nvidia Edition névre keresztelt házukat, amelyet az Nvidiával közösen fejlesztettek ki. A zöld-fekete színösszeállításban pompázó toronyház kifejezetten a többkártyás rendszerek építőinek készült, akik a megfelelően kialakított szellőzésnek köszönhetően gond nélkül építhetnek három- vagy négyutas rendszert a kuckó felhasználásával.

Megjelent a Thermaltake Element V Nvidia Edition

A GeForce GTX 400-as család megjelenésével a Thermaltake illetékesei most elérkezettnek látták az időt, hogy bejelentsék a CeBit-en már bemutatott Element V Nvidia Edition névre keresztelt házukat, amelyet az Nvidiával közösen fejlesztettek ki. A zöld-fekete színösszeállításban pompázó toronyház kifejezetten a többkártyás rendszerek építőinek készült.

Az Element V Nvidia Edition 532 x 220 x 537 mm-es mérettel büszkélkedik, súlya pedig nem kevesebb, mint 14,13 Kg. A ház öt darab 5,25 hüvelykes, hat 3,5 hüvelykes és egy 2,5 hüvelykes bővítőhellyel áll a különböző meghajtók rendelkezésére. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, a csatlakozók között a fejhallgató kimenet, a mikrofon bemenet, egy eSATA port és négy USB port kapott helyet, plusz egy potméter is, amellyel a házban elhelyezett ventilátorok fordulatszámát változtathatjuk. A ház hátulján a folyadékhűtő rendszerek csöveinek szükséges furatok is jelen vannak, így nem jelent problémát, ha extrém, vízhűtéssel ellátott konfigurációt szeretnénk a házba varázsolni.

Ha már szóba került a hűtés, nézzük, milyen ventilátorokat kapunk a termékhez. A ház oldalán egy 230 mm-es átmérőjű ColorShift ventilátor található, míg a ház tetején egy 200 mm-es átmérőjű, ugyancsak ColorShift típusú ledes világítással ellátott légkeverő lapul. A ház elején két 120 mm-es átmérőjű, míg a ház hátulján egy 120 mm-es átmérőjű ventilátort találunk, így hát a hűtésre nem lehet panasz. Az SLI konfigurációk a házban kialakított „szélcsatornának” köszönhetően igen hatékonyan szellőznek, ami három- vagy négy csúcskártya alkalmazása esetén nem elhanyagolható szempont.

Az új termék a gyártó közleménye szerint valamikor április folyamán fog először feltűnni az üzletek polcain. A különleges ház ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem érkeztek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward