Megjelent a Razer DeathAdder V2 Mini, egy igen kompakt gamer egér

A Razer csapata most azokra a gamerekre gondolt, akiknek túl nagynak és túl kényelmetlennek bizonyulhat a DeathAdder V2 eredeti kiadása: előrukkoltak egy mini verzióval.

Megjelent a Razer DeathAdder V2 Mini, egy igen kompakt gamer egér

A Razer DeathAdder V2-es gamer egere nagy népszerűségnek örvend a piacon, ám a termék mérete a kisebb tenyérrel rendelkezők számára nem biztos, hogy komfortos használatot eredményez, így a mérnökök és a dizájnerek tervezőasztalhoz ültek, a munka gyümölcseként pedig megszületett a DeathAdder V2 miniatűr változata, a DeathAdder V2 Mini.

Galéria megnyitása

A mindössze 62 grammos egérhez súlyok nem járnak, így meg kell barátkozni mind a tömegével, mind pedig a súlypontjával, ezeken ugyanis nem igazán lehet változtatni. Az új modell a kicsinyítésnek köszönhetően már csak 114,2 milliméter hosszú, 56 milliméter széles és mindössze 38,5 milliméter magas – a normál modell ehhez képest 127 milliméter hosszú, 61,7 milliméter széles és 42,7 milliméter magas, vagyis látványosan nagyobb; tömege 82 gramm.

Az új egér egy 8500 DPI-s optikai szenzort kapott, ami másodpercenként maximum 7620 milliméternyi mozgás és 35 G gyorsulás pontos lekövetésére képes. 8 helyett itt már csak 6 programozható gombot kapunk, ám a két fő egérgomb most is optikai kapcsolóval dolgozik, így ezek 70 millió kattintásra tehető élettartammal bírnak. Az apróság kettő helyett csak egy DPI kapcsolóval rendelkezik, ami alap esetben 400, 800, 1600, 3200 és 6400 DPI közötti váltást tesz lehetővé.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A biztos fogásról csúszásgátló poliuretánszalagok gondoskodnak, amelyek mindössze 0,5 milliméteres vastagsággal bírnak – ezekből négyet kapunk, mindegyiken 3M ragasztócsík kapott helyet. A négy csúszásgátló szalagot az egér két oldalára, valamint a fő egérgombokra ajánlott felragasztani, így ugyanis sokkal kisebb eséllyel csúszhat ki az egér a kezünkből.

Az 1,8 méter hosszú, szövetborítással is ellátott USB 2.0-s kábel mellett az alapfelszereltség részét képezik a PTFE egértalpak, amelyek finom siklást biztosítanak és kellően strapabíróak is. Az egér hátuljára egy RGB LED alapú világítással ellátott logó is került, amelynek színét a szokásos segédprogramon keresztül lehet módosítani. Természetesen Razer Synapse 3 támogatás is jár.

Galéria megnyitása

Az egyedi extra, ami elsőként csak a DeathAdder V2 Minihez jár, nevezetesen a csúszásgátló szalagokból álló pakk, természetesen egyéb egerek számára is elérhető, méghozzá 9,99 dolláros áron. A támogatott egerek között megtalálható a Viper, a Viper Mini, a Viper Ultimate, a Basilisk Ultimate, a Basilisk V2, a Basilisk X HyperSpeed és a normál méretű DeathAdder V2 is.

Galéria megnyitása

A kis tenyérrel rendelkező jobbkezes gamerek számára készített Razer DeathAdder V2 Mini hamarosan felbukkanhat kereskedelmi forgalomban, listaára 49,99 dollár lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap