Frissítette első gamer egerét a HyperX

A Pulsefire sorozat legújabb tagja egy felsőkategóriás szenzort kapott, ami mellé még RGB LED alapú világítás is jár.

Frissítette első gamer egerét a HyperX

A HyperX Pulsefire sorozatában eddig kétféle egér foglalt helyet: az egyik az általunk tavaly tesztelt, igen jól sikerült Pulsefire FPS, a másik az RGB LED alapú világítással ellátott Pulsefire Surge. A gyártó most előbbit frissítette, ami így kapott egy Pro utótagot, és ezzel együtt egy felsőkategóriás szenzort is.

A Pixart PMW3389-es szenzor 16 000 DPI-s maximális felbontással dolgozik, akár 11 410 milliméternyi mozgás lekövetésére is képes és akár 50 G-s gyorsulást is érzékel. Az új egér alap esetben háromféle DPI beállítást kínál: 800 DPI, 1600 DPI és 3200 DPI, de ezeket az Ngenuity szoftveren keresztül könnyedén módosíthatjuk. A hat gombbal rendelkező egér minden gombja programozható, így könnyedén rendelhetünk hozzájuk makrókat. A két fő egérgomb alatt Omron gyártmányú mikrokapcsolók dolgoznak, élettartamuk nagyjából 20 millió kattintásra tehető. A fedélzeten található memória összesen három profil mentésére ad lehetőséget, így ezeket kényelmesen magunkkal vihetjük, akárhol is játszunk.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A csúszásgátló oldalsó bevonat segítségével biztosan foghatjuk az egeret, ami egyébként eléggé könnyű, hiszen csak 95 grammot nyom a mérlegen, így gyors mozgásokhoz kifejezetten ideális. Az akadálytalan mozgásban a rugalmas kábel is segít, amelynek végén USB 2.0-s csatlakozó található – vele együtt már 135 grammot nyom az új egér. Az 1000 Hz-es maximális mintavételezési frekvenciával (Polling Rate) dolgozó egér természetesen a ma oly divatos RGB LED alapú világítást sem nélkülözi. Az egyzónás világítás működése az NGenuity szoftveren keresztül módosítható, fényerősség terén pedig négyféle beállítás közül választhatunk.

A PTFE talpakon sikló Pulsefire FPS Pro két év jótállással kerül az üzletek polcaira. Az új egér 127,6 milliméter hosszú, 71,10 milliméter széles és 41,90 milliméter magas, kábelének hossza 1,8 méter. Az újdonság már kínálatunkban is elérhető, méghozzá 16 690 forintos áron.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward