Mégis tovább él a Windows XP?

A Dell újra elkezdi szállítani Windows XP operációs rendszerrel szerelt otthoni használatra tervezett számítógépeket. A vállalat azért döntött így, mert sok kérés, visszajelzés érkezett a céghez az IdeaStorm nevű fórumjukon keresztül.

Mégis tovább él a Windows XP?

A Dell újra elkezdi szállítani Windows XP operációs rendszerrel szerelt otthoni használatra tervezett számítógépeket. A vállalat azért döntött így, mert sok kérés, visszajelzés érkezett a céghez az IdeaStorm nevű weboldalukon keresztül, mivel az XP rendszerű számítógépek forgalmazását a Vista megjelenése után leállították.

Múlt hónap végén a Dell-nél otthoni felhasználók csak kétféle Windows XP konstrukció közül választhattak, azonban sok üzleti számítógép és laptopnál lehetett XP-t választani. A Dell IdeaStorm weboldala abból a célból alakult, hogy a vásárlók elmondhassák a Dell-nek, hogy milyen számítógépeket szeretnének látni tőllük a jövőben. A követelésre, miszerint otthoni használatra tervezett számítógépekre választható legyen az XP rendszer, több mint 11 000 szavazat érkezett.

"Tisztán és hangosan hallottuk, hogy a Windows XP operációs rendszer választási lehetőséget rakjuk vissza a palettára." - reagált a cég a blogjában. Nem tétlenkedtek sokáig, most már 6 konstrukcióban lehet Windows XP Home vagy Professional operációs rendszer közül választani, ezek a Dell Inspiron 1405, 1705, 1505, 1501 és a Dell Dimension E520 és Dell E521 számítógépek.

Hasonló akció eredményeként kerültek Linux operációs rendszerek Dell PC-kre és laptopokra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward