Megindult az új Windows 10 frissítőcsomag automatikus terjesztése

A Microsoft a jelek szerint úgy ítélte meg, nincsenek súlyos hibák a novemberi csomagban, így a felhasználók többsége gond nélkül megkaphatja azt.

Megindult az új Windows 10 frissítőcsomag automatikus terjesztése

A Microsoft november 12-én adta ki a Windows 10 legújabb frissítőcsomagját, amely a Windows 10 November 2019 Update nevet viseli. Ez a csomag most nem bővelkedik újításokban, mint a májusi, helyette inkább a megbízhatóságra, a stabilitásra, illetve a teljesítményre koncentrál, igaz, azért kisebb változásokat is hoz felhasználói kezelőfelület és működés terén. A csomagot eddig csak manuálisan lehetett elérni,  ehhez pedig a Media Creation Toolra volt szükség, amellyel nem csak a helyi telepítést lehet frissíteni, de akár telepítőt is készíthetünk, ha nulláról szeretnénk újra felrakni a Windows 10-et. Utóbbi célra DVD és pendrive alapú telepítő egyaránt létrehozható.

A szóban forgó csomag most már az Update Assistant eszközön keresztül is elérhető, amelynek segítségével automatikusan letölthető és telepíthető a frissítőcsomag. Az elmúlt időszakban többszörösen is tesztelték a csomagot: első körben a Windows Insider Preview program résztvevői kapták meg, majd azok juthattak hozzá, akik hajlandóak voltak manuálisan elvégezni a frissítést, most azonban mindenki más is megkapja a csomagot, ami remélhetőleg nem tartalmaz már súlyosabb hibát.

Vannak viszont kivételek, azaz egyes rendszerekre nem települ a csomag mindaddig, amíg a telepítést akadályozó feltételeket meg nem szüntetik. Bizonyos Realtek Bluetooth driver verziók esetében mindenképpen szükség van a driver frissítésére, mielőtt a csomag megérkezhetne az operációs rendszerre: ez a kitétel a tavaly októberi, az idén májusi, illetve a legfrissebb novemberi csomag esetében is érvényben van, vagyis telepítés előtt mindenképpen frissíteni kell a driver(eke)t.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap