Megindult a Haswell APU egységek szállítása

A jelek szerint minden remekül halad, így a Haswell APU egységek június elején esedékes rajtját semmi sem veszélyezteti.

Megindult a Haswell APU egységek szállítása

Jelenleg úgy tűnik, hogy az Intel következő generációs processzorai, azaz a Haswell APU egységek június folyamán debütálnak. A különböző ipari források ezt az értesülést már többször is megerősítették, a legfrissebb hír alapján pedig még biztosabbnak tűnik, hogy az eddigi információk helyesek.

Az Intelhez közel álló ipari források beszámolója szerint már megindult a Haswell APU egységek szállítása, azaz látszólag minden a tervek szerint halad. Az értesülést az Intel hivatalosan még nem erősítette meg, igaz, a hivatalos megerősítésre sem kell már valószínűleg sokat várni, hiszen az informátorok szerint arra még a héten, az IDF Bejing alkalmával sor kerül.

A CNet News forrásai szerint a Haswell APU egységeket az Intel már szállítja vásárlóinak, azaz az OEM partnereknek, az újdonságok rajtjára pedig még ebben a negyedévben sor kerülhet. Arról persze nincs pontos információ, hogy mely Haswell APU egységek szállítása kezdődött meg, de valószínűleg nem tévedünk sokat, ha azt tippeljük, hogy az asztaliaké és a normál fogyasztású mobil példányoké. A Hardware.info decemberi beszámolója szerint az alacsony fogyasztású (ULV) Haswell APU egységek várhatóan szintén idén érkeznek, de nem június elején, hanem majd csak valamikor később.

A napokban arra is fény derült, hogy az Intel mérnökei elkészültek a Lynx Point PCH C2-es revíziójával, amely már mentes a korábban emlegetett USB 3.0-s hibától. Üröm az örömben, hogy a Haswell APU egységekhez szánt LGA-1150-es alaplapok első szállítmányai még szinte biztosan a C1-es, hibás PCH köré épülnek, ám augusztus végétől, illetve szeptember elejétől kezdve már a C2-es revíziójú, hibátlan PCH-t alkalmazó alaplapok is feltűnhetnek majd az üzletek polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward