Meghekkelték az iPont!

Az FBI profilozói szerint egyelőre csak az biztos, hogy a támadók imádják a lila színt.

Meghekkelték az iPont!

Tegnap éjjel, néhány perccel 11 óra előtt a szervereink szokatlanul nagymértékű adatmozgást jelezték, majd önvédelemből elvágták magukat a hálózattól. Mint később kiderült, lassan reagáltak, az újraindítás után ez az új oldal fogadott minket. Átvizsgálva a kódot azt kellett észrevegyük, hogy egy része annyira fejlett, hogy amíg a programozóink nem jönnek rá a működésük kulcsára, addig inkább nem is aktiváljuk őket. Miközben ők a sorokat bújják, mi igyekszünk kihozni a maximumot ebből az idegen technológiából, és már csak egy kérdés foglalkoztat minket: miért pont lila?

Nagy nap a mai az iPon történetében, ugyanis bő egy évtizedes fennállásunk óta ez az első olyan arculatváltásunk, amikor teljesen új alapokra építettük fel az oldalt. Kidobtunk minden régi kódot, és modern tartóoszlopok kerültek a helyükre. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Erről napokig tudnánk beszélni, úgyhogy inkább csak kiemelnénk pár komolyabb előrelépést, hogy aztán mindenki kedvére fedezhesse fel, mit nyújt a megújult iPon.

Galéria megnyitása
Ilyen volt

Az első, és talán legfontosabb, hogy az oldal immár képes dinamikusan átrendezni a tartalmait, és igazodik minden képernyőfelbontáshoz. Ugyanolyan jól használható egy mobiltelefonon, mint egy Full HD-s monitoron. Ezt mindenki kipróbálhatja akár otthon a böngészőjével is, elég csak egy kicsit összenyomni a méretét.

Ezen felül igyekeztünk úgy megalkotni az új dizájnt, hogy az jóval átláthatóbb legyen, mint az előző. A főoldal most is a webshop és a magazin hibridje, ahol ugyanúgy lehet értesülni a legfrissebb akcióinkról, mint a világ híreiről. Aki pedig épp csak az utóbbiakra kíváncsi, biztos örülni fog annak, hogy a magazin külön főoldalt kapott. Ráadásul egy ideje gondolkodtunk a bővülésen is, ennek első lépcsőfoka a Mozi+TV rovat, úgyhogy immár lesz felület, ahol világgá kürtölhetjük, hogy tele vagyunk Star Wars fanokkal, és szórhatjuk a trailereket.

A legfontosabb azonban, hogy az új alapok teljesen új lehetőségek előtt nyitják meg nekünk, és látogatóinknak a kapukat. Tele vagyunk ötletekkel, és már most rengeteg fejlesztés (köztük néhány opcióval, amit talán hiányolnak majd páran) várja, hogy átkerülhessen a tesztszerverről az élőre. A megújult iPon tehát nem a célállomás, hanem egy utazás kezdete, és reméljük, hogy sokak tetszését elnyeri majd.

Az iPon csapata

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap