Megfizethető AsRock-újdonságok

Három újdonsággal állt elő az ASUS "gazdaságos"-ágazata, az AsRock, név szerint a MultiBook M15-tel és G12-vel, valamint az S330 NetTop PC-vel.

Megfizethető AsRock-újdonságok

Három újdonsággal állt elő az ASUS "gazdaságos"-ágazata, az AsRock, név szerint a MultiBook M15-tel és G12-vel, valamint az S330 NetTop PC-vel.

Az M15-ös célozza meg a legszélesebb közönséget a maga 15,6 hüvelykes, 1366 x 768-as felbontású (16:9-es) képernyőjével, Pentium vagy Celeron processzorával (tetszés szerint) és maximum 4GB RAM-jával. A grafikáról egy integrált Intel GMA 4500M gondoskodik, merevlemezből pedig a szokásos 2,5"-esek választhatóak hozzá, legfeljebb 500GB méretig. Kapott még továbbá Ethernetet és draft-N WiFi-t is.

A G12-es ennél már valamivel kevesebbet kínál, és így talán még "házon belüli rivalizálásba" is kerülhet az Eee-kkel: 12,1 hüvelykes, 1280 x 800-as felbontású képernyővel rendelkezik, processzorból valamilyen, egyelőre még meg nem nevezett kétmagos Intellel, memóriából pedig 2GB-tal. Merevlemez-téren ugyanaz a választék, mint az előbbinél.

A NetTop S330-as, ahogy az a nevéből is kitalálható egy Atom 330-ast tartalmaz, amely bár a szokásos 1,6GHz-en ketyeg, de legalább már kétmagos. Egyéb téren a már unalomig ismert alkatrészeket tudja felmutatni a gép: Intel GMA950, 1GB RAM, 160GB-os 2,5"-es merevlemez, valamint DVD-író.

Árakat és megjelenési adatokat egyelőre még nem közöltek, bár azt elárulták, hogy "alá fognak kínálni" más hasonló kategóriájú termékeknek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward