Megérkeztek a Corsair első léghűtői

Az elsősorban memóriáiról és tápegységeiről ismert cég a vízhűtések után a léghűtők világába is belekóstol, rögtön két új termékkel.

Megérkeztek a Corsair első léghűtői

Az elsősorban memóriáiról és tápegységeiről ismert cég a vízhűtések után a léghűtők világába is belekóstol, rögtön két új termékkel.

Az olcsóbbik A50-et a cég azoknak ajánlja elsősorban, akik a gyári hűtő leváltására keresnek halk, de mégis jó teljesítménnyel bíró megoldást. Elmondásuk alapján a túlhajtás sikeressége is nagyban fokozható az Air szériába tartozó processzorhűtővel. 12 centiméteres ventilátora percenként 1600, illetve 2000-es fordulatszámra képes a felhasználó igényétől függően, de természetesen az alacsony zajszint érdekében érdemes alaplapról szabályozva használni. A rezonancia elkerüléséről a gumírozott rögzítés gondoskodik. Az A50 három rézből készült hőcsöve közvetlen kapcsolatban áll a processzor felületével a jobb hőátadás érdekében.

Az A70 tulajdonképpen nem sokban tér el testvérétől. Eggyel több hőcsövet kapott, a vele érintkező alumínium felületet lecsiszolták, feketére festették és kapott plusz egy ventilátort, amely szintén gumibakokkal rögzül a hatalmas lamella halmazhoz. Mindkét hűtő kompatibilis az összes jelenleg kapható AMD és Intel processzorral, hivatalos árakat még nem közölt a gyártó, de a tápegységekből kiindulva valószínűleg nem kell elszállt árcédulákra számítanunk. A cég két éves garanciát vállal mindkét termékre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward