Megérkezett az MSI Radeon R9 270X GAMING 4G is

A Gaming sorozat legfrissebb tagja tuningolva, egyedi hűtéssel és egyedi nyomtatott áramköri lappal száll harcba a vásárlók kegyeiért.

Megérkezett az MSI Radeon R9 270X GAMING 4G is

A tegnap bemutatott GeForce GTX 780 Ti Gaming 3G után ma egy újabb videokártyával bővült az MSI Gaming sorozata, a friss jövevény pedig nem más, mint az MSI Radeon R9 270X Gaming 4G.

Az újdonság természetesen egyedi nyomtatott áramköri lapot használ, amelyen minőségi és strapabíró Military Class 4-es komponensek teljesítenek szolgálatot. A Curacao XT típusú GPU, amely 1280 stream egységgel, 80 textúrázóval és 32 renderelővel gazdálkodik, stabil tápellátás mellett végzi a rá bízott feladatokat – persze megemelt órajeleken. A GPU alap órajele a megszokott 1000 MHz helyett immár 1030 MHz-es értéket képvisel, a PowerTune Boost órajelet pedig 1050 MHz-ről egészen 1120 MHz-ig tornázták fel.

Fedélzeti memóriából a megszokott 2 GB-nyi helyett immár 4 GB-nyi áll rendelkezésre, a GDDR5-ös memóriachipek pedig 256-bites adatsínen keresztül kapcsolódnak a GPU-hoz. A memóriachipek effektív órajele 5600 MHz, azaz itt most nem beszélhetünk tuningról. Az MSI Gaming APP ezúttal is a kínálat részét képezi, amely a teljesítmény és a hűtés variálásával háromféle üzemmódot kínál: csendes, játék és OC. Ezen felül a további tuningra is van mód, hála az Afterburner alkalmazásnak.

A halk és hatékony hűtésről ezúttal is a már jól ismert Twin Frozr IV Advanced gondoskodik. Az újdonság videó kimenetei között egy dual-link DVI-I, egy dual-link DVI-D, egy HDMI 1.4a, valamint egy DisplayPort 1.2-es csatlakozó található.

Az MSI legújabb videokártyája hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói ára azonban egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward