Megérkezett az iOS 7.0.4

A friss javítócsomag kisebb problémákat orvosol minden iOS 7-es eszköz esetében.

Megérkezett az iOS 7.0.4

Ahogy azt a MacRumors már napokkal korábban előre jelezte, valóban megérkezett az iOS 7 negyedik javítócsomagja. Ezúttal csak kisebb hibákat kellett orvosolni (legalábbis a leírás szerint), tehát az Apple már közel jár ahhoz, hogy végezzen a rendszer csiszolgatásával.

Most egy egészen rövid változáslistát kaptunk, ami mindössze egyetlen konkrétumra tér ki. Az Apple által fontosnak vélt gond, amit ez hárít el, a FaceTime kommunikációs szolgáltatást érinti, mely az iOS-en a videócsevegések folytatásáért felel. A FaceTime bizonyos időszakonként egyszerűen nem akart kapcsolódni a hívni kívánt felhasználókhoz, így a videóhívások több esetben is meghiúsultak. A telepítést követően már minden célzott hívás révbe fog érni annak rendje és módja szerint. Emellett nem maradhattak el persze a kisebb hibák javításai sem, ilyenek ugyanis mindig akadnak egy meglett operációs rendszerben. Vélhetően tovább is optimalizálták a rendszert, de komolyabb gyorsulásra nem érdemes számítani, mert ha ilyen is benne lenne a pakliban, azt biztosan kiemelték volna külön pontban.

A korábbi iOS 7 variánsok esetében egyáltalán nem volt szokatlan, hogy nagyobb hangsúlyt fektettek a biztonsági hibákra, ugyanis több, súlyos sebezhetőséggel is rendelkezett az új operációs rendszer – ez a rövid tesztidőszaknak tudható be. A radikálisan átalakított hetes iOS, amely az iPhone 5S és az iPhone 5C társaságát élvezve került bevetésre, úgy tűnik, hogy minden kockázatos problémáját kinőtte, ami jó hír a vásárlás előtt állóknak és az összes készüléktulajdonosnak egyaránt. Az Apple fejlesztőinek két hónap alatt sikerült gatyába ráznia végleg az iOS 7-et, mivel szeptember 18-án rajtolt az operációs rendszer.

Az iOS 7.0.4 mérete széles skálán változik kb. 15 és 70 MB között a készülékünk függvényében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward