Megérkezett az IE 10 végleges kiadása Windows 7-re

Az új webböngésző automatikus frissítés keretén belül érkezik meg Windows 7-re, de a türelmetlenebbek akár már most is letölthetik.

Megérkezett az IE 10 végleges kiadása Windows 7-re

A Microsoft illetékesei örömmel jelentették be, hogy elkészült az Internet Explorer 10-es változatának végleges, Windows 7-es operációs rendszerekhez készített kiadása, amely már el is érhető a több mint 700 millió Windows 7 felhasználó számára.

Az új webböngésző elődjénél 60%-kal több modern webes szabványt támogat, ennek köszönhetően remek biztonságot és adatvédelmet, valamint megbízható működést kínál. Az Internet Explorer 10-es változata elődjénél, az Internet Explorer 9-nél 20%-kal jobb teljesítményt biztosít webböngészés közben, ami érezhető gyorsulást jelent.

Az Internet Explorer 10 Windows 7-re készített végleges változata nem kevesebb, mint 95 nyelven érhető el, köztük magyarul is. Windows 7 alatt az új Internet Explorer kiadás automatikus frissítés keretén belül települ az elkövetkező hetek folyamán. Akik nem szeretnék megvárni azt, hogy az új webböngésző megérkezzen rendszerükre, akár saját maguk is letölthetik innen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward