Megérkezett a ZTE csúcsmodelljére az Android 10

A vállalat a MiFavor 10 grafikus felhasználói felülettel együtt veti be az új Androidot.

Megérkezett a ZTE csúcsmodelljére az Android 10

A ZTE az utóbbi időben egészen korrekt készülékekkel rukkolt elő, de ezek a mobilok sokszor nem kapták meg a megérdemelt figyelmet. Az Axon 10 Pro is egy igazán remek konfiguráció volt a kiemelkedő ár-érték arányú csúcsgépek körében, mégsem tudott nagy népszerűségre szert tenni.

Most a ZTE megmutatta, hogy nemcsak jó hardvereket tud összeállítani, hanem a szoftveres támogatásról is gondoskodik megfelelően. Bár mostanra azért már sok készülékre elérhető az Android 10, szóval nem jár az élen a frissítéssel a gyártó, de panaszra így sem lehet ok.

Az Axon10 Pro esetében a ZTE az Android 10 operációs rendszer bevetésével együtt egy MiFavor grafikus felhasználói felületet is lecserélte. És azt a MiFavor 10-et vette használatba, amit már az elmúlt évben beharangozott. Ennek köszönhetően az okostelefonok tulajdonosai nemcsak a Google által biztosított újításokat vehetik majd használatba, hanem a ZTE által hozzáadott plusz fejlesztéseket is.

Galéria megnyitása
MiFavor 10

Az Android 10 kapcsán már sokszor elmondtuk, hogy számolni lehet jobb biztonsággal, jobb digitális jólét szekcióval, gördülékenyebb kezelhetőséggel, és egyebek mellett egy mindent átható sötét móddal is. És a MiFavor 10 révén pedig olyan fejlesztések várnak majd a főverziós frissítés telepítését követően a tulajdonosokra, mint a tovább fejlesztett játékos üzemmód, amiben már automatikus híváselutasítást is be lehet állítani. De a grafikák is változtak, például az ikonok alaposan át lettek tervezve, ennek eredményeként sokkal szebben fog kinézni a rendszer.

A ZTE mindig is fontosnak tartotta azt, hogy a felhasználók az igényeik szerint alakíthassák a mobiljukat, éppen ezért a MiFavor 10 újabb lépést tesz ebbe az irányba, jobb lesz a témázhatóság, és bővül a hátterek kínálata. Az értesítések beúszó ablakokban fognak megjelenni. És egyszerűbben el lehet majd érni a digitális asszisztens szolgáltatást a bekapcsoló gomb használatával. A lényeges értesítések lebegőablakai könnyen megnyithatóak, és csevegés is indítható lebegő elemről. A híváskezelőn is csiszolt a cég, csoportos csengőhangok is beállíthatóak, és a hívásszűrő is jobb lett. És a teljesítményt már a Z-Booster 2.0 optimalizálja majd MI-vel megtámogatva.

Fontos, hogy a decemberi frissítéscsomag is része a főverziós frissítésnek, szóval emiatt is érdemes a telepítést megejteni. A biztonságot tekintve a ZTE mindent megtett azért, hogy a felhasználóknak kedvezzen.

A ZTE Axon 10 Pro tulajdonosok először Kínában örülhetnek, de később más régiókban is lehet majd számolni a frissítéssel. Ez nagy méretet öltött, éppen ezért csak stabil internetkapcsolat és megfelelő töltöttségi szint mellett érdemes belefogni a telepítésébe.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap