Megérkezett a Radeon Software Crimson Edition 16.10.2

Már meg is érkezett a legújabb driver, ami a legfrissebb játékokhoz nyújt extra optimalizációkat, de a hibajavításokat sem spórolták ki belőle.

Megérkezett a Radeon Software Crimson Edition 16.10.2

Nem is olyan régen, mindössze egy hete vált elérhetővé a Radeon Software Crimson Edition 16.10.1-es változatának WHQL aláírással is rendelkező kiadása, most pedig ismét egy új driver érkezéséről számolhatunk be, igaz, ez még csak béta státuszban érhető el.

A Radeon Software Crimson Edition 16.10.2 béta a legújabb játékok támogatására koncentrál, így a Battlefield 1 mellett, a Serious Sam VR Early Access-t, az Eagle Flight VR-t, a Titanfall 2-t, illetve a Sid Meier’s Civilization VI-ot is támogatja, ez a támogatás pedig extra optimalizációkban nyilvánul meg. Az új driver a Battlefield 1-hez, valamint a Sid Meyer’s Civilization VI DX11-es kiadásához még CrossFireX profilt is tartalmaz, így ezek a címek Multi-GPU rendszereken is jól futhatnak.

Az új játékokhoz nyújtott optimalizációkon felül néhány fontos hibajavítás is érkezett, amelyekről az alábbi felsorolás rántja le a leplet. Íme:

– A ventilátor sebessége esetenként a nagy terhelést jelentő alkalmazás bezárása után is magas szinten maradhat egyes Radeon RX 400-as sorozatú videokártyáknál.

– Az Eyefinity kijelző-csoport beállításai AMD CrossFireX alapú rendszereknél driver frissítést követően olykor elveszhettek.

– A Gears of Wars 4 egyes pályáin magas felbontás és magas képminőség beállításakor esetenként akadás jelentkezhetett.

– A DirectX 12-es tartalmak egyes, régebbi processzorokkal szerelt rendszereknél nem indultak el, amennyiben az adott CPU nem rendelkezett a „popcnt” utasítás támogatásával.

A Radeon Software Crimson Edition 16.10.2-es kiadása Radeon HD 7700/7700M sorozatú videokártyáktól felfelé minden újabb Radeont támogat, letöltése pedig Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekhez lehetséges. Fontos szem előtt tartani, hogy az új driver az R9 Fury, Radeon Pro Duo és Radeon RX 400-as sorozatú videokártyák mellé csak 64-bites kiadásban érhető el, letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward