Megérkezett a GeForce 364.72 Game Ready driver

Az új GeForce driver természetesen WHQL aláírással érkezik, és a legújabb játékokhoz kínál optimalizációkat.

Megérkezett a GeForce 364.72 Game Ready driver

Az Nvidia elérhetővé tette legújabb Game Ready GeForce driverét, amely a 364.72-es verziószámot viseli. Ez a kiadás a legfrissebb „AAA” kategóriás játékok rajtjára készült, vagyis ezekhez a címekhez kínál kellő optimalizációt a minél felhőtlenebb játékélmény érdekében.

A GeForce 364.72 Game Ready driver jelenleg a legjobb választás, ha a Dark Souls III, a Killer Instinct, a Quantum Break, illetve a Paragon című alkotással szeretnénk játszani GeForce videokártyával ellátott konfigurációnkon. A Dark Souls III mellé még egy SLI profil is érkezett, így a játék többkártyás rendszeren is hatékonyan futtatható.

A dokumentáció a képre kattintva érhető el.

Az új, WHQL aláírással is rendelkező driver ezen felül a VR headsetekhez is kínál némi optimalizációt, így az Oculus Rift és a HTC Vive mellé egyaránt érdemes letölteni. További jó hír, hogy a driver néhány VR-Ready játékra is fel lett készítve, így az EVE: Valkyrie, az Elite Dangerous és a Chronos című alkotásra is optimalizálták.

Az új GeForce driver az NView 147.00-s, a HD Audio driver 1.3.34.4-es, a PhysX rendszerszoftver 9.15.0428-as, valamint a GeForce Experience 2.11.2.42-es kiadásával érkezik. A driver a GeForce 400/400M sorozattól felfelé minden asztali és mobil Nvidia GeForce videokártyát támogat, operációs rendszer szintjén pedig Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 támogatás áll rendelkezésre. A driver letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward