Megérkezett a GeForce 340.43 béta driver

Az új béta driver az Nvidia állítása szerint a lehető legjobb játékélményt biztosítja az EA Battlefield: Hardline béta kiadásához, illetve a Codemaster által készített GRID: Autosport című játékhoz.

Megérkezett a GeForce 340.43 béta driver

Az Nvidia kiadott egy új GeForce eszközillesztő szoftvert, amely a 340.43-as verziószámot viseli, viszont nem rendelkezik WHQL aláírással, így béta drivernek tekinthető.

Az új béta driver az Nvidia állítása szerint a lehető legjobb játékélményt biztosítja az EA Battlefield: Hardline béta kiadásához, illetve a Codemaster által készített GRID: Autosport című játékhoz. Amennyiben e címekkel szeretnénk játszani, és GeForce sorozatú videokártyával szerelt rendszerünk van, mindenképpen érdemes kipróbálni a GeForce 340.43 béta drivert.

Az új eszközillesztő szoftver számos új, illetve frissített SLI profilt tartalmaz, valamint 3D Vision terén is kínál néhány újítást. A pontos listát az alábbi felsorolás összegzi:

SLI profilok

3DMark Skydiver subtest – új profil

Battlefield: Hardline – új profil

Elder Scrolls: Online – új profil

LuDaShi Benchmark – új profil

Wildstar x32 version – új profil

Dark Souls II – frissített profil

3D Vision újítások és profilok

Bemutatkozik a 3D Vision 3D Kompatibilitási Mód, amely jobb 3D-s élményt biztosít egyes DirectX 10-es, illetve DirectX 11-es játékokhoz. 3D Kompatibilitási Mód Profilok:

Bioshock Infinite: Burial at Sea (DLC) –“Kiváló” minősítés

Banished – “Jó” minősítés

Krater – “Jó” minősítés

Az új GeForce driver a GeForce 8-as sorozatú asztali videokártyáktól a GeForce GTX Titan Z-ig minden Nvidia videokártyát támogat, beleértve az ION és ION LE típusú asztali megoldásokat is. Az új, béta státuszú driver Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszerekhez egyaránt elérhető, természetesen 32-bites és 64-bites kiadásban is. A megfelelő változat letöltéséhez ide kell ellátogatni. A béta driver igény szerint akár a GeForce Experience szoftveren keresztül is beszerezhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward