Megérkezett a GeForce 335.23 WHQL driver

Az új driver a Maxwell alapú GeForce GTX 750/750 Ti videokártyákhoz kínál némi frissítést, de akkor is érdemes letölteni és telepíteni, ha a Titanfallal szeretnénk játszani.

Megérkezett a GeForce 335.23 WHQL driver

Az Nvidia egy új WHQL driverrel nyitja a hetet, amely a GeForce 335.23-as verziószámot viseli. A szoftvercsomag a GeForce 8-astól kezdve a Maxwell alapú GeForce GTX 750-es sorozat tagjain át a GeForce GTX Titan Black-ig minden asztali és mobil videokártyát támogat, beleértve az ION alapú megoldásokat is.

Az új driver számos frissített SLI és 3D Vision profilt rejt, de emellett a Respawn várva várt játékához, a Titanfallhoz is kínál némi optimalizációt, így aki e játékkal zökkenőmentesen szeretne játszani, feltétlenül telepítse az új WHQL drivert – ez a kijelentés persze csak a GeForce tulajdonosokra vonatkozik. A GeForce 335.23 a fentiek mellett bővített GPU-órajel offset opciókat is kínál a GeForce GTX 750-es, illetve GeForce GTX 750 Ti videokártyák számára. Az új driver GeForced Shadowplay és Nvidia GameStream támogatással érkezik, sőt, a ShadowPlay esetében Twitch Streaming támogatást is nyújt.

A GeForce 335.23 a videovezérlő driver mellett tartalmazza a HD Audio driver 1.3.30.1-es, illetve a PhysX rendszerszoftver 9.13.1220-as kiadását is, sőt, a GeForce Experience alkalmazás is a kínálat részét képezi (ez szükséges is az olyan extrák kihasználásához, mint a ShadowPlay).

Az új driver a Titanfallhoz, a Thiefhez és a Call of Duty: Ghosts-hoz kínál friss 3D Vision profilt. SLI profil tekintetében több játéknál is van változás: a Diablo III frissített DirectX 9-es profilt kapott, de emellett a Bound by Flame, a DOTA 2 és a Watch Dogs SLI profilja is frissült, a Need for Speed Rivals pedig frissített DirectX 11-es profilt kapott.

A GeForce 335.23 az Nvidia hivatalos weboldaláról tölthető le, ami itt található. Letöltés előtt a videokártya típusát és az operációs rendszer típusát is ki kell választani, majd néhány további kattintás után be is szerezhető az új driver. A mobil változat dokumentációja itt, az asztali kiadásé pedig itt található.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward