Megérkezett a Chrome 16-os, stabil kiadása

A Google Chrome ismét egy újabb verzióhoz érkezett: a népszerű webböngésző szoftverből már letölthető a 16-os stabil kiadás is, amely – ahogy az az elnevezésből is kiderül – természetesen nem béta, hanem végleges változatnak tekinthető.

Megérkezett a Chrome 16-os, stabil kiadása

A Google Chrome ismét egy újabb verzióhoz érkezett: a népszerű webböngésző szoftverből már letölthető a 16-os stabil kiadás is, amely – ahogy az az elnevezésből is kiderül – természetesen nem béta, hanem végleges változat.

A friss jövevény ezúttal csak egyetlen egy komolyabb újítással jelentkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen Chrome webböngésző segítségével több felhasználói profilt is használhassunk – a profilok között pedig az éppen aktuális igényeknek megfelelően, egyszerűen válthatunk. A több profil kezelésének lehetősége ideális lehet megosztott PC konfigurációk esetén, itt ugyanis az egyes felhasználók könnyedén elérhetik könyvjelzőiket, alkalmazásaikat, bővítményeiket, böngészési előzményeiket, illetve egyéb beállításaikat is.

 

A szolgáltatás esetenként rendkívül hasznos lehet, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ezzel a funkcióval mások – akik ugyanazt a gépet használják, például családtagjaink, ha otthon csak egy PC van – könnyen hozzáférhetnek személyes tartalmainkhoz. Egyszóval, ha ennél azért nagyobb biztonságban szeretnénk tudni személyes adatainkat, érdemesebb az operációs rendszeren belül külön-külön felhasználói fiókokat létrehozni – jobb a békesség alapon.

A több profil használatát egyszerűsítő szolgáltatás mellett frissült a Sync funkció is, és ahogy az lenni szokott, a különböző hibajavítások most sem maradtak ki a sorból. A legfrissebb, 16-os Google Chrome már elérhető Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekhez, letöltéséhez csak ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward