Még többet tud az AMD Gaming Evolved alkalmazása

Az app képes teljes játékmenetek rögzítésére, valamint képes az adott meccs legfontosabb eseményeiből összeállítást készíteni – akár magától is.

Még többet tud az AMD Gaming Evolved alkalmazása

Az AMD és a Raptr által közösen fejlesztett Gaming Evolved alkalmazás egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Radeon tulajdonosok körében, de ez nem is véletlen. Az alkalmazás segítségével nem csak egyetlen gombnyomással optimalizálhatóak az adott rendszerhez különböző játékok, de a játékmenetek rögzítésére is van mód, a különböző játékokkal eltöltött időért pedig pontok járnak, amelyek sok-sok hasznos dologra válthatóak be. És ugye ott van még a segítőkész Raptr közösség is, ami egyre több tagot számlál.

A Gaming Evolved app az elmúlt napok folyamán frissült, így repertoárja néhány új funkcióval bővült. Az egyik újítás a Replay névre keresztelt szolgáltatás, amivel teljes játékmeneteket rögzíthetünk – a rögzítés indulhat az adott játékmenettel egy időben, automatikusan, de manuálisan, gyorsgomb segítségével is elkezdődhet. Korábban ilyen funkció nem volt, így csak az utolsó néhány másodperc, vagy néhány perc utólagos rögzítésére volt mód – beállítástól függően – hisz a rendszer egy frissülő „gyorsítótárban” tárolta a visszajátszásokat, de csak a megadott időre visszamenőleg. A Replay funkció keretén belül akár 30 másodperces rövid klippek is készülhetnek, hála a Bookmark szolgáltatásnak, hisz a funkció segítségével bármikor dönthetünk úgy, hogy az utolsó 30 másodpercet fontosnak, kiemelésre alkalmasnak ítéljük.

A kliens friss változata alapvető szerkesztési lehetőségeket is kínál, így a rögzített felvételek feldolgozhatóak. A szerkesztő segítségével az előre kijelölt rövid klipek felhasználásával az adott játékmenet legizgalmasabb eseményei is kiemelhetőek, így egyfajta Highlight Reel hozható létre.

A League of Legends és a Counter-Strike: Global Offensive esetén az alkalmazás az integráció révén hozzáfér az adott meccs élő adataihoz, így a statisztikák alapján „felismeri” a meccs fontos pontjait, amelyeket ki tud emelni. A fejlesztők további játékok esetében is elérhetővé teszik majd az említett funkciót.

A Gaming Evolved app friss kiadása a kliens újraindításával automatikusan felkerül az adott konfigurációra, aki pedig rendelkezik Radeon videó vezérlővel ellátott rendszerrel, de még nem használja a Gaming Evolved appot, innen letöltheti.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward