Még olcsóbb 13 hüvelykes Dell Adamo érkezik

Még olcsóbb 13 hüvelykes Dell Adamo érkezik

A Dell egy új, a korábbinál szerényebb specifikációkkal rendelkező modellt mutatott be népszerű, 13,4 hüvelykes kijelzővel ellátott Dell Adamo noteszgépéből, amely a szerényebb specifikációk miatt elődjénél vonzóbb ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba. A gyártó korábban, egészen pontosan december folyamán már csökkentette a szóban forgó noteszgép árát, amely ezután igen népszerűvé vált a piacon. A legfrissebb lépés segítségével még tovább szeretné javítani a cég a tetszetős kis noteszgép eladási mutatóit.

A legfrissebb modell 799 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül majd forgalomba, ami így az árcsökkentésen átesett példánynál 100 dollárral olcsóbb. Az újdonság 13,4 hüvelykes kijelzője 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemel és ledes háttérvilágítást tartalmaz. A notebook egy, az elődben találhatónál gyengébb központi egységgel, egy Intel Core 2 Duo SU9400-as processzorral érkezik, ami 1,4 GHz-es órajelen ketyeg. További különbség, hogy a rendszermemória mérete a korábbi modellel ellentétben itt mát nem 4 GB, hanem mindössze 2 GB. Az új noteszgép ezúttal is Intel GMA X4500-as integrált videó vezérlővel bír, az adatok tárolásáról pedig egy 128 GB-nyi tárhelyet kínáló SSD meghajtó gondoskodik.

A termék 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel és Bluetooth adapterrel érkezik, sőt, még egy 1,3 megapixeles beépített webkamerát is tartalmaz. Az operációs rendszer szerepét egy előtelepített 64-bites Windows 7 Home Premium szoftverre bízták. Az új noteszgép már elérhető kereskedelmi forgalomban, vele kapcsolatban bővebb információt itt találhatnak az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward