Még idén debütál a Radeon HD 6000-es család

Egy ideje nyílt titok, hogy az AMD még idén bemutatja következő generációs videokártyáit, amelyek a Radeon HD 6000-es családban kapnak helyet. Most úgy tűnik, hogy a korábban kiszivárgott pletykáknak volt valóságalapjuk, ugyanis az értesüléseket kvázi hivatalos forrásból is megerősítették.

Még idén debütál a Radeon HD 6000-es család

Úgy tűnik, hogy a korábban kiszivárgott pletykáknak volt valóságalapjuk, ugyanis az értesüléseket kvázi hivatalos forrásból is megerősítették.

Amíg a Radeon HD 5000-es és a GeForce GTX 400-as videokártyák között folynak a csatározások, az AMD műhelyében már javában készülnek a következő generációs videokártyák, amelyek a Radeon HD 6000-es családban kaphatnak helyet és amelyek már az idei év negyedik negyedévében bemutatkozhatnak a nagyközönség előtt. Hogy honnan származnak az információk? Nos, a HIS egyik illetékesétől, aki a Funki Kit egyik szerkesztőjének adott nyilatkozatában elmondta, hogy jelenleg a Radeon HD 5000-es sorozat tagjaira koncentrálnak és saját termékeik, amelyek egyedi hűtéssel büszkélkednek, rendkívül jól fogynak a piacon.  A közeljövőben a fókusz áthelyeződik majd a Radeon HD 6000-es család tagjaira, amelyek 2010 utolsó negyedévében teszik tiszteletüket a piacon, de csak egy ún. „soft start” keretein belül, azaz formális bejelentésre számíthatunk, míg a kártyák tényleges, kereskedelmi forgalomban történő megjelenésére majd csak 2011 folyamán lehet reális esély. Valószínűleg a konkurenciától függ, hogy milyen hamar kerülnek a polcokra a kártyák.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward