Mától tölthető a Vista SP1

A Windows Vista várva várt első szervizcsomagja mától letölthető, a bolti változatok pedig szerdán várhatók.

Mától tölthető a Vista SP1

A Windows Vista várva várt első javítócsomagja mától letölthető, a bolti változatok pedig szerdán várhatók.

Két módon lehet hozzájutni az első szervizcsomaghoz: egy különálló telepítőn keresztül, ami a Microsoft letöltő központjából érhető el, vagy pedig a Windows Update alkalmazáson keresztül. A telepítést megelőzi egy meghajtóprogram teszt is, ami kimutatja az inkompatibilis drivereket, és ez esetén nem engedi telepíteni a szervizcsomagot.

"A Windows Update webhelyt meglátogató felhasználók kiválaszthatják a Vista SP1 telepítését. Azokon a rendszereken, amin a Windows Update az SP1-gyel nem együttműködő drivereket talál, azokon nem kínálja fel az SP1 telepítés lehetőségét." - közölte a Microsoft szóvivője.

Szerdától lehetőség van megvásárolni a boltokban a már SP1-et tartalmazó Windows Vista lemezeket. Azok akik ezt a lehetőséget választják olcsóbb áron jutnak hozzá, köszönhetően a Microsoft múlt havi árcsökkentésének. Ennek értelmében a Windows Vista Ultimate (Full) 319 dollárba, a Windows Vista Ultimate (Upgrade) 219 dollárba, a Windows Vista Home Premium (Upgrade) pedig 129 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward