Másodpercek alatt kapkodták el a Valve Index szemüvegeket

Másodpercek alatt kapkodták el a Valve Index szemüvegeket

A Valve-nak november óta volt lehetősége feltölteni a saját névvel ellátott Index szemüvegük készleteit, ám a koronavírus nem várt érkezése teljesen felborította a gyártási terveket.

A Half-Life: Alyx bejelentése óta elérhetetlen szemüvegre március 9-én lehetett újra rendelést leadni, erről a Valve email-ben értesítette az érdeklődőket. Ígéretükhöz híven el is kezdték a szemüveg és a kontrollerek értékesítését, ám a készlet másodpercek alatt teljesen elfogyott, illetve a rendszer túlterhelése miatt nem mindegyik értékesítés fejeződött be, ami sok felhasználónak okozott kellemetlenséget.

Akiknek nem jutott az első adagból, azok hamar leadhatták a rendelésüket a 2 héttel későbbi szállítmányra, ami körülbelül az Alyx megjelenésével lesz egy időben. Ezzel szemben, aki ekkor sem kapcsolt időben, hamar eljutott oda, hogy csak a 4 héttel későbbi szállítmányból foglalhat le magának egy példányt. A cikk írásakor a Valve Index rendelése és házhozszállítása 8-10 hetet vesz igénybe, ami azt jelenti, ha valaki most kapott kedvet a Half-Life: Alyx-hoz, az a Valve Index segítségével biztosan nem fogja tudni megtapasztalni az élményt.

Érdekesség, hogy a Valve Index majdnem duplájába kerül más VR szemüvegeknek, de az Alyx szerencsére bármilyen másik szemüveggel működik. A probléma viszont az, hogy a legjobb alternatívák szintén hiányt szenvednek. Ha esetleg jut hazánkba az elkövetkezendő hetekben új Oculus Rift S vagy Quest, akkor érdemes használni a termékoldalon a raktárfigyelőt, hogy ne maradj le róla.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap