Második generációs DataTraveler Locker+ pendrive-ok

A Kingston biztonságos hordozható adattárolói olcsóbban kerülnek forgalomba, mint elődeik.

Második generációs DataTraveler Locker+ pendrive-ok

Megérkeztek a Kingston következő generációs biztonságos pendrive-jai, amelyek a DataTraveler Locker+ G2 családban kapnak helyet. Az újdonságok esetében a gyártó a „G2” jelöléssel jelzi, hogy ezek az adattárolók már a második generáció tagjai. Kifejezetten jó hír, hogy első generációs társaiknál olcsóbbak lesznek a „G2”-es modellek, de adataink biztonságára ők is kiemelt figyelmet fordítanak majd, csak úgy, mint elődeik.

A stílusos fémházzal érkező pendrive-ok a jól bevált kupakos felépítést alkalmazzák, így oda kell figyelnünk, hogy ne hagyjuk el az USB 2.0-s portot védő apróságot. A kulcstartóra, illetve nyakpántra is szerelhető hordozható adattárolók mindegyike hardveres adattitkosítással védi a rajta tárolt tartalmakat. Az adatokhoz való hozzáférést jelszóval akadályozhatjuk meg, de vigyáznunk kell, hogy el ne felejtsük az általunk megadott jelszót, ugyanis 10 sikertelen próbálkozás után búcsút inthetünk a pendrive tartalmának: az adattároló egész egyszerűen leformázza magát. A pendrive első használatakor kell megadnunk az általunk választott jelszót, majd ezután ennek segítségével férhetünk hozzá a pendrive tartalmához, természetesen plusz szoftver vagy segédprogram használata nélkül.

A Data Traveler Locker+ G2-es pendrive-okhoz jelszó menedzser – Password Manager – is jár, amely 20 felhasználói fiók nevének és jelszavának tárolására, illetve elérésére biztosít lehetőséget.

Az egyszerűen használható, külön alkalmazás telepítését és admin jogot nem igénylő pendrive-ok 10 MB/s-os olvasási- és 5 MB/s-os írási sebességet kínálnak, ami elsőre meglehetősen alacsonynak tűnik, főleg, ha egy 32 GB-os példányt próbálunk telepakolni adatokkal. Az USB 2.0-s hordozható adattárolók természetesen USB 1.1-es és USB 3.0-s portokkal is kompatibilisek. Az új pendrive-ok 58 x 18,6 x 9,75 milliméteres mérettel érkeznek.

A 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os változatokban forgalomba kerülő DataTraveler Locker+ G2-es pendrive-okra 5 év garanciát vállal a Kingston. Az újdonságok természetesen Windows és Mac OS X alapú számítógépekkel egyaránt zökkenőmentesen használhatóak.

Kishazánkban az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon érhetőek el az újdonságok:

[list type="unordered"]

[*]DTLPG2/4GB - 4GB DataTraveler Locker+ G2 USB: 3445 Ft

[*]DTLPG2/8GB - 8GB DataTraveler Locker+ G2 USB:  3990 Ft

[*]DTLPG2/16GB - 16GB DataTraveler Locker+ G2 USB: 7110 Ft

[*]DTLPG2/32GB - 32GB DataTraveler Locker+ G2 USB: 15970 Ft

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward