Márciusra csúszik a ThinkPad Helix megjelenése

Az új konvertibilis noteszgépnek még ebben a hónapban meg kellett volna jelennie.

Márciusra csúszik a ThinkPad Helix megjelenése

A Lenovo különleges konvertibilis noteszgépe, a Thinkpad Helix a januári CES (Consumer Electronics Show) alkalmával mutatkozott be a nagyközönség előtt. Akkoriban az volt a terv, hogy az újdonság február közepén kerül az üzletek polcaira, ám a jelek szerint erre már nem kerül sor. A friss infók alapján a Helix megjelenése csúszik, így csak valamikor március folyamán válhat elérhetővé a konvertibilis különlegesség.

A Lenovo illetékesei konkrét megjelenési időpontról ezúttal abszolút nem beszéltek, csak annyit említettek, hogy a ThinkPad Helix világszerte az üzletek polcaira kerül, ám az már országonként változik majd, hogy pontosan mikortól lehet megvásárolni.

Maga a ThinkPad Helix 11,6 colos képátlójú, 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemelő, IPS alapú érintőkijelzőt alkalmaz. A noteszgépként és táblaként egyaránt használható konvertibilis mobil eszköz Ivy Bridge architektúrára alapozó processzorral érkezik, és érdekességként vPRO támogatást is kínál.

A Lenovo korábban már készített egy látványos kis reklámvideót arról, hogy mire képes a ThinkPad Helix, illetve hogyan kell elképzelni működés közben. Íme:

A ThinkPad Helix legfontosabb ismert tulajdonságait korábbi hírünkben már összesítettük, így aki kíváncsi ezekre, látogasson el ide. Hogy az igen-igen vonzó, jól felszerelt konvertibilis noteszgépért mennyit kérnek majd el? Ahogy azt sejthetjük, a termék abszolút nem lesz olcsó: alapára 1499 dollárról indul.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward