Márciusban indul a Tesco Mobile

A Tesco Mobile március 1-től nyújt hazánkban is mobil távközlési szolgáltatást, mégpedig a Vodafone Magyarország hálózati támogatásával. Az új szolgáltató a megállapodás szerint saját előhívó szám birtokosa lesz, így könnyedén meg lehet majd különböztetni a Tesco ügyfeleit. 

Márciusban indul a Tesco Mobile

A Tesco Mobile március 1-től nyújt végre hazánkban is mobil távközlési szolgáltatást, mégpedig a Vodafone Magyarország hálózati támogatásával. Az új szolgáltató a megállapodás szerint saját előhívó szám birtokosa lesz, így könnyedén meg lehet majd különböztetni a Tesco ügyfeleit.

Beck György a budapesti sajtótájékoztató során nyilatkozott a partnerkapcsolatról, bízik benne, hogy a professzionális eladási tapasztalataikat jól tudják majd kamatoztatni a mobilszolgáltatás területén is. Valamint azt is kiemelte a Vodafone elnöke, hogy a 1,5 millió aktív Tesco klubkártyás ügyfél az üzletlánc ezen szolgáltatását is igénybe veheti idővel. Gerry Gray a Tesco Mobile külföldi érdemeit firtatta, és bízik benne, hogy hazánkban is legalább olyan sikereket tudnak majd jegyezni, mint az Egyesült Királyságban, Írországban, vagy Szlovákiában.

Fontos kiemelni, hogy önálló szolgáltatóként működik majd Tesco Mobile, a technológiai hátteret azonban teljes mértékben a Vodafone garantálja, a két cég 50-50 százalékban lesz tulajdonosi szerepben. Aki a Tesco Mobile ügyfele lesz, az 31-es előhívószámot fog kapni. A szolgáltató SIM kártyája az ország minden Tesco áruházában megvásárolható lesz, de a készülékekért már egy hipermarketet kell felkeresnünk. A kezdetekben csak feltöltőkártyás konstrukcióban gondolkodnak, viszont a hosszabb távú tervek között szerepel előfizetéses szolgáltatás is.

A kezdő csomagban mindenki 59 forintos percdíjjal tud majd telefonálni minden hálózatba, viszont a Tesco minden feltöltést megdupláz majd, így lényegében 29,5 forintba kerül majd minden megkezdett perc. Viszont a megduplázás csak egy hónapig érvényes, de a telefonálásaink díját elsőként a bónusz keretből vonja le, így nem kell az egész egyenleget egy hónap alatt elhasználni, hanem a felét is elegendő ahhoz, hogy a 29,5 forint legyen egy perc. A minimális feltöltés 2 ezer forint lesz, így a feltöltést követően 4 ezer forint lesz az egyenlegünk, ráadásul az egyenlegfeltöltések után dupla pontot írnak jóvá a klubkártyánkon is. A SIM kártya 500 forintba kerül majd, ebből 300 forintot lehet felhasználni. A készülék felhozatalt olcsó készülékek alkotják majd, a legolcsóbb a Samsung E1080 lesz 2990 forintért, míg a legdrágább az androidos Samsung Galaxy Mini, ami 31990 forintos áron lehet a miénk, és lesz egy érdekesség is, a Samsung E1182 két kártya kezelését teszi majd lehetővé, vagyis nem feltétlenül kell majd elköteleznünk magunkat a Tesco mellett.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward