Március 24-én érkeznek az Nvidia GTC 2020-hoz kapcsolódó nagy bejelentései

Az Nvidia most az élő bejelentkezést is lemondta, amit ismét csak a koronavírus jelentette veszélyekkel magyaráznak. Élő előadás helyett hírek és bejelentések érkeznek, valamint előre rögzített anyagokra is lehet számítani

Március 24-én érkeznek az Nvidia GTC 2020-hoz kapcsolódó nagy bejelentései

Az Nvidia GPU Technology Conference idén is márciusban, méghozzá március 22-től egészen március 26-ig került volna megrendezésre, ám a rendezők úgy tartották jónak, ha lemondják a helyszíni előadásokat, hiszen a koronavírus terjedése miatt veszélyes 10 000 embert vendégül látni egy ekkora rendezvényen. Akkoriban úgy tűnt, hogy az Nvidia vezetője, Jen-Hsun Huang így is megtartja előadását, amit majd online lehet követni, élő stream formájában, ám azóta ismét változott a terv. A jelenlegi álláspont az, hogy a koronavírus terjedése miatt még a GTC digitális változatát is lemondják, hiszen szerintük elég bizonytalan a közegészségügyi helyzet.

Hogy mi lesz az élő előadás helyet? Hír formájában érkeznek majd a legújabb termékekről szóló bejelentések, valamint élő webináriumokat is tartanak, előre rögzített beszélgetéseket adnak le, illetve a Connect with Experts rendezvény is meg lesz tartva. A március 24-én bemutatkozó termékek között várhatóan inkább az üzleti szférát célzó megoldások vonulhatnak fel, ám az Ampere architektúráról is szó eshet, valamint AI és MI témakörben is számíthatunk bejelentésekre. Az egyelőre rejtély, hogy pontosan mi mindennel készül az Nvidia, de legkésőbb két hét múlva ez is kiderül.

A vállalat a 11. GTC keretén belül a befektetőket is tájékoztatni fogja a legfontosabb dolgokról március 25-én, az előadás pedig bárki számára megtekinthető lesz. Nincs kizárva, hogy ott is elhangzik majd egy-két olyan érdekesség, ami a publikumot is érdekelheti. A legfontosabb dolgokról természetesen be fogunk számolni, illetve a GTC 2020-szal kapcsolatos további fejleményekről is, amennyiben egyéb változtatásra kerül sor, hiszen bővebb tájékoztatást és pontosabb menetrendet későbbre ígértek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap