Marad a 64 GB-os opció az iPhone 12 kínálatában is

Marad a 64 GB-os opció az iPhone 12 kínálatában is

Sokan bíztak abban, hogy az Apple az új generációs iPhone-okat már minden esetben legalább 128 GB-nyi tárhellyel fogja kiadni, hogy igazodjon például a multimédiás tartalmak növekedő helyigényéhez. És, bár az Apple még nem mutatta be az új szériát, kiszivárgott, hogy milyen kapacitásokkal szolgálhatnak majd a különböző modellek.

Továbbra sem jelentette be az Apple, hogy mikor lesz az iPhone 12 generáció rajtja és mire lesznek képesek az eszközök, a pletykák viszont folyamatosan szállingóznak. Ezúttal arról számolhatunk be, hogy az új mobilok mekkora tárkapacitásokkal lesznek beszerezhetőek. És bizony a kínálat alja továbbra is 64 GB-ról indul, szóval a jelek szerint az Apple ezt is olyan kitartóan őrzi a palettán, mint korábban a 32 GB-os lehetőséget.

Galéria megnyitása

Egy értékesítési partner szellőztette meg, hogy az iPhone 12 megvásárolható lesz 64 GB-os változatban. Akik nem érik be a legsoványabb géppel azok 128 és 256 GB-tal számolhatnak még ennél a készüléknél. Az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max jelen állás szerint 128, 256 és 512 gigával lesz megvásárolható, tehát a terabájtos tartományt egyelőre még nem érjük el. Persze valószínűleg nem sok ember van, akinek az 512 gigabájtos kapacitás ne lenne elegendő. Arról nem esett szó, hogy az iPhone 12 mini tárkapacitása miként alakulhat.

Arról is szó esett a most kiszivárgott információkban, hogy az iPhone 12 rendkívül gazdag színválasztékkal fog a boltokba kerülni. Ez az olcsóbb okostelefon a szimpla fekete és fehér mellett kék, piros, citromsárga és korall színben lesz megvásárolható jelen állás szerint, tehát hat opcióból lehet majd válogatni.

A korábbi pletykák szerint az Apple október 13-án jelentheti majd be az iPhone 12 szériát.

Az a hír járja, hogy nem minden modell egyszerre fog a boltokba kerülni, hanem kettő hullámban indulhat az értékesítés. A 6,1 hüvelykes iPhone 12 és az iPhone 12 Pro lehet készen az indulásra leghamarabb, és ezeket követi majd az iPhone 12 mini az 5,4 colos képernyőjével, valamint az iPhone 12 Pro Max a 6,7 hüvelykes megjelenítővel. (Néhány friss információ azt is hozzátette, hogy az iPhone 12 mini is jól áll már, és némi esélyt arra is lehet látni, hogy ez már az iPhone 12 és iPhone 12 Próval együtt érkezzen.)

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap