Már vezeték nélkül is működik az Thermaltake extrém egere

Elkészült a Level 10M Gaming Mouse hibrid változata, amely vezeték nélkül is használható.

Már vezeték nélkül is működik az Thermaltake extrém egere

Thermaltake és a BMW DesignworksUSA szakemberei között 2008 óta folyik az együttműködés, amelynek gyümölcseként megszületett a rendhagyó dizájnnal büszkélkedő Thermaltake Level 10-es számítógépház, és a Level 10 M egér.

A felek közötti együttműködés azóta is fennáll, így elkészült a Level 10 M Hybrid Mouse, ami nem más, mint az eredeti, vezetékes kapcsolatot használó Level 10 M Gaming Mouse vezeték nélkül is működő változata.

A Level 10 M termékcsaládba tartozó "újdonság" – amely mellett egyéb friss, egyedi dizájnnal ellátott termékek érkezésére is lehet számítani – teljes egészében a már ismert formavilágot követi. Az eredeti kinézet megtervezésekor a Level 10 koncepcióját vitték tovább a dizájnerek, az eredmény pedig szemet gyönyörködtető lett, ahogy az a fenti és lenti fotókon is látható. A Level 10 M Hybrid Mouse 147 x 67,5 x 38,8 milliméteres mérettel rendelkezik, tömege pedig 185 gramm.

Az új egér azért kapta a hibrid nevet, mert nem csak vezeték nélküli, hanem vezetékes üzemmódban is használható, hála az 1,8 méter hosszú USB 2.0-s kábelnek. Az alumínium talpra épülő terméknél a felső rész magassága és dőlésszöge igény szerint módosítható annak érdekében, hogy a játék vagy a munka még kényelmesebb, még hatékonyabb legyen. A nyitott házzal rendelkező egér tetején szellőzők is találhatóak, amelyek a játék hevében megizzadt tenyér megfelelő hűtéséről gondoskodnak. Az újdonság hét gombbal rendelkezik és makrók rögzítésére is lehetőséget ad: a 128 KB-os fedélzeti memória 11 makró és összesen öt játékprofil eltárolására ad módot.

A termék vezeték nélküli kapcsolat esetén a szokásos 2,4 GHz-es helyett az 5,8 GHz-es frekvenciatartományt alkalmazza, ugyanis a 2,4 GHz-es tartomány manapság már meglehetősen zsúfolt, hiszen a vezeték nélküli eszközök többsége ebben a frekvenciatartományban kommunikál. Az 5,8 GHz-es sáv használatával elkerülhető az interferencia, így az egér még pontosabban, még hatékonyabban kommunikálhat a vevővel.

A 8200 DPI-s lézeres szenzorral ellátott Level 10 M Hybrid Mouse január végén jelenik meg kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 99,99 dollár lesz. Az újdonság piros, fekete, fehér, illetve zöld kivitelben lesz elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward