Már újracsomagoltan is elérhető az iPhone XR

Már újracsomagoltan is elérhető az iPhone XR

Az Apple egy ideje már nagy hangsúlyt fektet a refurbished, vagyis újracsomagolt termékeknek az értékesítésére, és bár pontosan nem lehet tudni, hogy ezek az értékesítések miként alakulnak, de állítólag van kereslet rájuk. És a napokban elindult az iPhone XR újracsomagolt értékesítése is.

Az újracsomagolt okostelefonok minden esetben hibátlanul működnek. Ezeket az Apple bevizsgálja és az újbóli értékesítés előtt minden esetleges hibájukat javítja, a sérüléseket pedig kiküszöböli, ha kell, akkor lecseréli a sérült elemeket hibátlanokra, teljesen újakra. Persze ezek az esetek többségében nem teljesen új masinák lesznek, de ebből a felhasználó valószínűleg semmit nem vesz majd észre. És cserébe sokkal olcsóbb lesz a termék.

Galéria megnyitása

Au iPhone XR a refurbished kivitelben 500 dolláros áron lesz megvásárolható. Ez az okostelefon eredeti árához képest 150 dollárral szerényebb összeg, és az aktuális ajánlott fogyasztói áránál is 100 dollárral kevesebb. Az iPhone XR ugyanis olcsóbb lett már egyszer, amikor az Apple bejelentette az iPhone 11 érkezését. A fenti ár a 64 GB-os modellre vonatkozik, ha valaki 128 GB-tal vásárolná a terméket, 540 dolláros összeg kifizetésére készüljön, a 256 gigás kivitelért pedig ilyenformán 630 dollárt kell leszurkolni.

Az Apple azért kezdett eredetileg újracsomagolt masinákat értékesíteni, mert ezáltal olcsóbban is tudott iPhone-t kínálni hivatalos úton a vásárlói számára. Ezzel a vállalat a felesleges környezeti terhelést is tudta csökkenteni, ami hozzájárult az Apple „zölditő” törekvéséhez. És persze az sem elhanyagolható tény, hogy olyan készülékeken tudott nyereséget termelni, amik legfeljebb újra feldolgozás révén járulhattak volna hozzá a vállalat pofit termelő tevékenységéhez.

Galéria megnyitása

Idén az Apple bejelentette az olcsóbb, 400 dolláros iPhone-t, ezért az újracsomagolt készülékek valószínűleg kevesebb figyelmet kapnak, egy pillanatra talán az értelmük is megkérdőjelezhető. Talán nem lesz ugyanakkor a kereslet az ilyen eszközök iránt, mint a korábbi években, de azok, akik nem szeretnének 2020-ban egy 4,7 colos készüléket vásárolni, biztosan örülnek majd annak a lehetőségnek, hogy csak egy kicsit magasabb áron juthatnak 6,1 colos okostelefonhoz.

Az iPhone XR egy remek okostelefon, hosszú éveken keresztül részesülni fog még az Apple szoftvertámogatásában, és kiváló üzemidővel rendelkezik, ami az új iPhone SE-ről egyáltalán nem mondható el. Benne van a Face ID, és kiváló anyagokból épül fel, és „már csak” 500 dollárba kerül. Viszont az újracsomagolt iPhone XR még csak az Egyesült Államokban érhető el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap