Már mozijegyet is foglal a Duplex Androidon

Már mozijegyet is foglal a Duplex Androidon

A Google Duplex szolgáltatás képes arra, hogy a mögötte álló mesterséges intelligenciát felhasználva intézzen el egyszerű feladatokat telefonon vagy weben. A Duplex technológia már működik, asztalt tud például foglalni éttermekbe, és most tovább bővült a képességeinek a sora.

Galéria megnyitása

Fokozatosan tanul, fejlődik a Duplex, és most egy új szintre lépett azzal, hogy már mozijegyeket is képes lesz befoglalni a felhasználó utasításának eleget téve. A Google Assistantnak kell kiadni a megfelelő hangutasítást, ami utána átadja a feladatot a Duplexnek a Chrome-ban. És a foglalás végén pedig az információkat felhasználva a Google Assistant megteszi a szükséges lépéseket. A rendszer értesíti a felhasználót a sikeres foglalásról, és felveszi a naptárba a tevékenységet, hogy később tudjon szólni róla, és ne fejeltje el az eszköz tulajdonosa.

A Google Assistant az ügyintézés során mindenben tud segíteni, ha a felhasználó igazából csak annyit tud, hogy moziba szeretne menni, akkor is tud segíteni. A digitális asszisztens szolgáltatás képes felsorolni a mozi kiválasztását követően, hogy éppen milyen filmek mennek, és azt is segít eldönteni, mikori előadásra érdemes beülni a foglalható helyek alapján. Arra is rálátása van tehát, melyek az üres helyek, szóval tényleg mindenben tud segíteni.

A Duplex persze még nem túl elterjedt, ezt kizárólag angolul lehet használni, és csak kettő országban működik egyelőre. Fontos továbbá, hogy a Duplex technológiát használó foglalás egyelőre csak ott fog menni, ahol támogatott a Google jegyfoglaló szolgáltatása. Ez az Egyesült Államokban és Angliában nagyjából 70 mozit jelent pillanatnyilag, de ez a szám folyamatosan növekedni fog.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap