Shop menü

MÁR MEGINT ÚJ MOBIL JÖN A NOTHINGTÓL

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Már megint új mobil jön a Nothingtól

A Nothingra a legkevésbé sem volt az jellemző, hogy ontotta volna magából a termékeket, de amióta a CMF márka elindult, az alatt egy kicsit „merészebb”. Ezúttal viszont arról számolhatunk be, hogy a Nothing néven érkezik ismételten egy új készülék. Hamarosan kiderül, miről van szó.

Korábban összesen kettő Nothing mobiltelefon jelent meg, idén viszont már a harmadik készül, ha a CMF Phone 1-et is ide számoljuk. Rövid időn belül már a második Nothing érkezik a CMF almárka figyelembe vétele nélkül is, ami meglehetősen szokatlan. Azonban látni kell azt, hogy a most kilátásba került szerkezet valószínűleg nagyon közeli rokona lesz majd a Phone (2a)-nak.

A Phone (2a) Plus érkezését harangozta be a Nothing, és kevesebb mint két hetet kell várni addig, hogy kiderüljön, mit is nyújt majd pluszba az alapmodellhez képest a friss konfiguráció.

Plus. More. Extra. – emelte ki a Nothing, de ebből még semmi nem derül ki, konkrétumot pedig egyelőre nem hintett el a startup. A Nothing eddigi fejlesztései alapján nem számítunk különösebben nagy újításra ennyire rövid idővel a Phone (2a) bevezetése után.

Galéria megnyitása

Elképzelhető például, hogy egy másik rendszerchippel ellátott variáns jön. Jelenleg a MediaTek lapkát használja a vállalat a középkategóriás eszköznél, miközben a Qualcomm kiemelt partnere, így egy Snapdragon chipes változat adná magát némi extra teljesítménnyel. Egy másik lehetséges fejlesztési pont a vezeték nélküli töltési lehetőség bevezetése. Az előzetes képen látható grafikába a töltéshez szükséges tekercset könnyen bele lehet látni.

A Nothingtól sokan már inkább egy felsőkategóriás okostelefont várnának, de igazából erre nincs reális esély idén. A startup már korábban beszélt arról, hogy 2024-ben nem terveznek friss zászlóshajót kiadni, mert nem tudnának érdemi előrelépést felmutatni a Nothing Phone (2)-höz képest. 2025-ben fog a cég utódot állítani a jelenlegi csúcsragadozójának. Azt is hozzátették, hogy a szoftveres oldalon igazán nagy előrelépés lesz, és bevezetésre fog kerülni egy sor MI-t használó újítás. Ezekre azonban még várni kell.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére