Már biztos: elkészül a Razer gamer tábla PC-je

A jelek szerint a játékosokat érdekli a Project Fiona, így a Razer gamer táblája már biztos, hogy forgalomba kerül.

Már biztos: elkészül a Razer gamer tábla PC-je

A Project Fiona koncepció esetében a napokban a Razer illetékesei szavazást indítottak, hogy kiderítsék, valóban van-e létjogosultsága a terméknek. A Facebookon indított szavazásnál 10 000 lájkban határozták meg az elérendő célt, amit órák alatt sikerült is teljesíteni, így már biztos: a projekt zöld utat kapott, azaz most már csak idő kérdése, mikor jelenik meg a rendhagyó dizájnnal érkező gamer tábla PC.

A Razer annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletesen megfeleljen a célcsoport elvárásainak, az elkövetkező hetek, illetve hónapok folyamán aktív párbeszédet folytat majd rajongóival. A felhasználói vélemények és javaslatok fontosak lesznek a termék végleges tulajdonságainak kialakításában: a vállalat a formátum, a hardverkomponensek és az árcédula tekintetében egyaránt hallgatni fog a többség véleményére (bár utóbbiban valószínűleg csak bizonyos határok között, elvégre mi más lenne a közönség kérése, minthogy minél olcsóbb legyen).

Egyelőre tehát hardver szintjén nincs végleges döntés, viszont az már eldöntött tény, hogy az újdonságnak mindenképpen Windows 8-as operációs rendszert kell futtatnia. Az érintőkijelzővel ellátott gép korábbi változata, amely a CES alkalmával már megtekinthető volt, ULV típusú, azaz alacsony fogyasztás mellett üzemelő Core i7-es processzorra alapozott. Hogy a végleges termékben pontosan milyen processzor lesz? Nos, ez egyelőre rejtély. Az biztos, hogy a gamer táblának ütőképes GPU-ra van szüksége ahhoz, hogy zökkenőmentesen lehessen rajta játszani, ugyanakkor a fogyasztás is fontos, hiszen a vékony házban elhelyezkedő hardver esetében a hűtés kialakítása nem egyszerű feladat, így mindenképpen energiatakarékos hardverre kell alapozni. Lehet, hogy a cég az AMD nemrégiben bemutatott Hondo APU egységével is tesz majd egy próbát? Rövidesen kiderül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward