Már biztos a nagyobb Kindle Fire érkezése

Az Amazon még bele sem kezdett a jelenlegi Kindle Fire értékesítésébe, mikor már a következő készülékek terveiről szivárogtak ki információk a médiába. Ezek szerint készülhet egy 8,9 és egy 10 hüvelykes modell is, bár a nagyobbik készülékkel kapcsolatban egyelőre nincs új a nap alatt, a kisebbik úgy tűnik, megerősítést nyert.

Már biztos a nagyobb Kindle Fire érkezése

Az Amazon még bele sem kezdett a jelenlegi Kindle Fire értékesítésébe, mikor már a következő készülékek terveiről szivárogtak ki információk a médiába. Ezek szerint készülhet egy 8,9 és egy 10 hüvelykes modell is. Bár a nagyobbik készülékkel kapcsolatban egyelőre nincs új a nap alatt, a kisebbik úgy tűnik, megerősítést nyert.

Chad Bartley a Pacific Crest elemzője akkor ejtett el egy mondatot az újdonságról, mikor vázolta a várható 2012-es eladási számokat. Számításaik szerint az év során 14,9 millió eszköz találhat gazdára, a korábbi 12,7 milliós várható értékesítés helyett. A növekedést azzal indokolta, hogy az év közepére várható új 7 és 9 colos készülékek megjelenése nagyot lökhet a keresleten. Sajnos több információt nem tudhattunk meg a tervezett újdonságokkal kapcsolatban, így csak a korábbi információkra hagyatkozhatunk, vagyis annyi biztos, hogy az LG gyártja majd a 8,9 hüvelykes képátlójú paneleket, melyek felbontása így az LG Optimus Padhoz hasonlóan 1280 x 768 pixeles lehet. Amennyiben maradnak a Texas Instruments partnerei, akkor hardveres téren nem várható nagy előrelépés, de gazdasági szempontból érdemes lehet a Qualcomm 28 nm-es lapkáit fontolóra venni, hiszen ezek méretükből fakadóan olcsóbbak lehetnek, és a beépített kommunikációs modul is jótékonyan hat a költségekre.

Remélhetőleg a hamarosan kezdődő Mobile World Congress során okosabbak lehetünk a két Kindle újdonsággal kapcsolatban, melyeknek minden bizonnyal az áruk lesz a legnagyobb ütőkártyájuk, és tovább erősíthetik a vállalat táblagépek piacán megszerzett második helyét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward