Május 14-én kerül megrendezésre az elhalasztott GTC 2020

Az Ampere architektúra kapja a főszerepet a rendezvény alkalmával, ám konkrét termékekről egyelőre nem érkeztek pletykák.

Május 14-én kerül megrendezésre az elhalasztott GTC 2020

Az Nvidia idei Graphics Technology Conference névre keresztelt rendezvénye eredetileg 2020. március 23-án került volna megrendezésre, ám közbeszólt a COVID-19 pandémia, amely miatt nem csak ezt, de számos egyéb rendezvényt is el kellett halasztani. Akkoriban úgy tűnt, hogy ugyanazon a napon online formában mégis megtarthatják az előadást, ám az Nvidia első embere, Jen-Hsun Huang végül úgy döntött, első a munkatársak és a szakemberek egészségének védelme, így az online eseményt is lefújta, a további fejleményekről pedig későbbre ígért tájékoztatást. A döntés azért született meg, mert Jen-Hsun Huang szerint semmi olyan bejelentésről nincs szó, amely annyira kritikus lenne, hogy ne lehetne megtartani egy későbbi kedvezőbb időpontban.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a globális világjárvány pedig tovább terjeszkedett, így most éppen az Amerikai Egyesült Államok területén tombol. Az Nvidia éppen ezért úgy döntött, előre rögzített bejelentés formájában, online eseményként tálalják a GTC 2020 legfontosabb bejelentéseit, amelyeket először 2020. május 14-én, PST időzóna szerint reggel 6 órakor lehet megtekinteni, aki viszont később kel, igény szerint bármikor megnézheti a videót, illetve elolvashatja a bejelentésről szóló legfontosabb híreket is. A show kapcsán a „Get Amped” kifejezést emlegeti az Nvidia, ami arra utal, hogy rövidesen bemutatkozik az Ampere architektúra, amelyet elég régóta várunk.

Galéria megnyitása

A GTC 2020 egyébként egy speciális, mesterséges intelligenciára, HPC szegmensre, adattudományokra, illetve autonóm rendszerekre koncentráló show, így ezen az eseményen elsősorban ezekbe a szegmensekbe szánt termékekről hullhat le a lepel, például friss Tesla sorozatú gyorsítókra, új Tegra SoC egységekre és akár új Quadro sorozatú videokártyákra is számíthatunk.

A tervek szerint május 19-től kezdve élő webinárok is elérhetőek lesznek, de ezzel együtt demókra, illetve előre rögzített beszélgetésekre is számíthatunk, amelyek a fentebb részletezett területekre koncentrálnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap