Mail for Exchange alkalmazás az Asha 3 szériának

Az olcsó érintőkijelzős Nokiák ezentúl gond nélkül szinkronizálhatóak a vállalati e-mail szerverekkel. 

Mail for Exchange alkalmazás az Asha 3 szériának

A Nokia az Asha mobilokkal megalapozta belépőszinten a stabil pozícióját, és a folyamatos "pátyolgatással" a készülékek rendszere utólag is egyre jobbá válik. Ezúttal a 300-as sorozatban helyet kapó telefonok tulajdonosainak lesz oka az örömre, ugyanis az irodai képességek egy applikációnak hála még jobbak lesznek, mint eddig voltak.

A Nokia az Asha 308, 309, 310 és 311 modelleket emelte ki külön a közleményében, de mint kiderült, a korábban leleplezett Asha 302 és a 303 sem marad ki a támogatottak köréből. A Mail for Exchange alkalmazás telepítését követően ezek a készülékek képesek lesznek az üzenetek szinkronizálására a Microsoft megoldásokkal. De nem maradt ki a lehetőségek tárházából a kapcsolati listák és a naptári bejegyzések támogatása sem, így tényleg egészen sokoldalú programról beszélhetünk, amelynek vállalati közegben mindenképpen ajánlott a használata.

Azt már tudjuk, hogy milyen mobiltelefonokkal jó a Mail for Exchange, de mi szükséges a túloldalon? Az applikáció a Microsoft Exchange Serverekkel 2003-ig visszamenőleg elboldogul, így a 2007 és a 2010 sem okoz neki fejfájást. Ráadásul a Microsoft Office 365 Mobility Online szolgáltatással is képes együttműködni az Exchange ActiveSync protokoll révén. Valamint akkor sem kell lemondanunk az újdonság használatáról, ha esetleg nem Exchange szerveren tartjuk a dolgainkat, hiszen a Gmail és a mostanra Outlook néven futó Hotmail is támogatott, és ezeken a helyeken is éppen úgy működik a kontaktok és a naptárbejegyzések egyeztetése is.

Az alkalmazást a Nokia Store rendszerében találhatjuk meg, a finnek pedig egy kis beállítási útmutatóval is kedveskedtek nekünk, és persze a vállalati dolgozóknak (rendszergazdáknak). Ennek segítségével könnyen és gyorsan be tudunk mindent hangolni annak érdekében, hogy tökéletesen működjön a kapcsolat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward