M70: Az Asus új zászlóshajója

A multimédia-központú M70-es valóban nagyjából minden téren méltó a szuperlatívuszokra: hang, látvány, teljesítmény, tárhely...

M70: Az Asus új zászlóshajója

Előállt a Personal Entertainment Center vonalának legújabb, csúcskategóriás tagjával az Asus, az M70-essel, amely valóban nagyjából minden téren méltó a szuperlatívuszokra: hang, látvány, teljesítmény, tárhely...

Abból, hogy a kijelzője 17 hüvelykes, már-már szinte logikus következtetésként levonható még egy jellemző - vagyis, természetesen, a HD. A képernyő ugyanis nem kevesebb, mint 1920x1200-as felbontást tesz lehetővé.

Ezt a potenciált természetesen nem is hagyják kihasználatlanul, mivel kapunk hozzá Blu-ray lejátszót és HDMI-portot is - valamint az Asus "dinamikus fényesség"-technológiája jelentősen megdobja a képminőséget is azáltal, hogy érzékeli a környezeti szín- és fényviszonyokat, és ehhez igazítja a látnivalót is.

Valamirevaló audio nélkül persze a legjobb látvány sem ér olyan sokat - ennek megfelelően az M70-es Altec Lansing hangszórókat kapott, aminek kapcsán pedig természetesen felmerül a Dolby Home Theater processing neve is. A multimédiás képességeket megtámogatja továbbá az érintőpad is, amely egyben videó-lejátszási távirányítóként is működik, az integrált navigációs gomboknak köszönhetően.

Nem hanyagolták el a biztonság kérdését sem: a beépített 1,3 megapixeles kamerával arcfelismerést is tud végezni, de ellátták a hagyományosabbnak mondható ujjlenyomat-szkennelési technikával is.

Végül, de nem utolsósorban, a hardverekre sem lehet panasz: két ATI Radeon kártyából választhatunk (az M70SA-ban HD3650-as van, míg az M70SR-ban HD3470). A Vista-alapú interfészt Intel Centrino Core 2 Duo proci hajtja, merevlemez terén pedig vagy 500GB állhat rendelkezésünkre, vagy kérésre akár ebből kettő is, 1TB-ra növelve a kapacitást.

Árat egyelőre még nem lehet tudni, de a fentiek ismeretében nyilván senki nem is számít páratlan olcsóságra...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward